Италианската модна къща "Valentinp" представи пролетната си колекция за 2022 г. на Седмицата на модата в Париж, пресъздавайки автентичната улична атмосфера на френската столица.

Шоуто се проведе в известен културен център, където бяха разположени щандове за цветя, традиционните бистро столове и маси, като на гостите беше сервирано вино. Сред зрителите бяха звездата от "Короната" Ванеса Кърби, френският актьор Венсан Касел, синът на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин, който се появи заедно с годеницата си Никола Пелц, Емили Ратайковски, певецът Мика и дизайнерът Кристиан Лубутен.

Вижте снимки >>

Новата колекцията на бранда, дело на Пиерпаоло Пичоли, е наречена "По улиците на Париж". Дизайнерът си е поставил за цел да покаже модата, каквато според него трябва да бъде - за улицата. И направи това буквално.

Тоалетите в новата линия на модната къща са бляскави, със златисти пайети, широки джинси и лъскави ръкави, типични за 80-те години. Този сезон италианският дизайнер се насочва към диско стил и цветове.

Снимка: Getty Images

Ризите към мъжките костюми на Пичоли са с копринена дълга яка, която се развява като шал, пише БТА. Изящната материя гарантира, че колекцията поддържа истинско усещане за лукс през цялото време.

В края на шоуто на гостите бяха поднесени букети от местни цветя.

Снимка: Getty Images