Актрисата и певица Ванеса Паради изненадва с превъплъщението си в образа на продуцентка на гей порно във филма на френския режисьор Ян Гонсалес "Нож в сърцето", който бе представен в конкурсната програма на кинофестивала в Кан, предаде БТА.

Вижте снимки >>

Освен с ролята си обаче Ванеса впечатли и с модния си избор. За премиерната вечер Паради бе избрала златиста рокля Chanel, която подчертаваше фината ѝ фигура, но самият тоалет бе повече бляскав, отколкото стилен. Дългата рокля бе прибрана в талията с широк колан в камъни. С подобна орнаментика бе аранжирано и деколтето.

За пресконференцията пък Ванеса бе отново с Chanel, като цветната рокля с преобладаващо тъмносиньо имаше интересна геометрия, но някак ѝ липсваше присъствие. Тя бе дълга с тънки презрамки и мини пончо, което покриваше раменете на актрисата.

В Кан Паради се появи с колегите си от каста на филма "Нож в сърцето" и режисьора Ян Гонсалес.

Действието в този еротичен трилър се развива в края на 70-те години на миналия век. Ан (Паради) е гей и продуцентка на гей порно. Тя страда, след като е била изоставена от своята монтажистка и приятелка Лоис (Кейт Морън). Докато редува снимки на няколко гей порно продукции и се готви да заснеме по-амбициозен филм, актьор, участващ във филмите ѝ, е мистериозно убит. Това слага началото на поредица убийства, извършени от човек с черна маска. Ан се заема с разследването.

"Това е като Ерос и Танатос, тези теми са вечни", заяви Гонсалес на пресконференция в Кан. "Нож в сърцето" е вторият му филм, след като режисьорският му дебют "Срещи след полунощ" бе представен в секцията Седмица на критиката на кинофестивала в Кан през 2013 г.

Новият му филм смесва елементи на трилър, филм на ужаса и драма. Гонсалес поясни, че "Нож в сърцето" е повлиян от творчеството на Брайън де Палма и киното през 70-те години на миналия век.