Племенницата на принцеса Даяна - лейди Кити Спенсър, винаги впечатлява с бляскавата си поява на събития.

Вижте тоалетите на Кити >>

27-годишната модна икона избира невероятни тоалети, с които винаги попада в обсега на фотографите.

На последното  лятно парти в музея "Виктория и Албърт" в Лондон тя се появи с калейдоскопична рокля във всякакви цветове. Тя бе осеяна с всевъзможни флорални мотиви, а белите контури около отделните елементи, придаваха средиземноморско усещане на тоалета.

Кити Спенсър е дъщеря на Ърл Чарлз Спенсър - по-малкият брат на принцеса Даяна. Майката на Кити - бившият топмодел Виктория Айтен, страда от хранително разстройство, проблеми с наркотиците и извънбрачните връзки на мъжа си. За да избяга от любопитните погледи, семейството се мести в Констанция, предградие на Кейптаун. Бракът на родителите става неспасяем и през 1997 г., когато умира Даяна, двамата се развеждат.

Тя се появява в обществото през 2007 година, когато посещава възпоменателна церемония за леля си. На 22-годишна възраст се връща окончателно във Великобритания и става любима тема на булевардните медии на Острова. Тя тръгва по стъпките на майка си и започва да развива кариера на модел. Появява се на множество корици, като в това число и на японския Vogue. През февруари 2017 г. прави дебюта си за Dolce&Gabbana, а на подиума носи блестяща тиара.

Кити на сватбата на принц Хари и Меган

Снимка: Getty Images/Gulliver Photos