Заради ритуала в центъра на Москва за посетители беше затворен храмът на Илия Пророк, като празничната служба по случай Цветница бе отложена с няколко часа. Преди кръщенето църквата бе щателно почистена. Певецът дори помолил чашата за кръщаване да бъде дезинфекцирана с медицински разтвор, съобщиха служители на църквата, цитирани от Life News.

Филип излезе от колата си, носейки на ръце своето съкровище, опитвайки се да прикрие личицето й от любопитните погледи.

Първи да поздравят Ала-Виктория дойдоха певиците Лолита и Анжелика Агурбаш. Церемонията уважи и бившата съпруга на поп идола Алла Пугачова, която дойде с настоящия си мъж Максим Галкин, пише Монитор. Естрадната примадона бе лаконична и каза, че най-важното е кръщелницата да бъде жива и здрава. С щедри дарове за празника се отчетоха още близките приятели на Филип - Николай Басков, Вячеслав Мончуров, моделиерът Валентин Юдашкин, певицата Ани Лорак, както и щастливият дядо Бедрос Киркоров. Всеки от гостите се сдоби с ювелирно издание на първите дни на Ала-Виктория, записани на диск.

Филип Киркоров стана баща на момиченце
Вижте снимки на Киркоров >>

Киркоров обещава да взриви българската публика през лятото с най-скъпото шоу, за реализацията на което са похарчени 3 милиона евро.