Красавицата обаче не се е върнала в обятията на музиканта, а записала с него дует.

След като се пробвах като модел, участвах в танцувално шоу, снимах филм, реших, че е време да се пробвам като певица. Единственият човек, с когото мога да реализирам подобна идея, разбира се, е Дичо, с когото сме били четири години заедно", разкри  Диляна. Предстои към песента да бъде заснет и видео клип, но това е въпрос на време.

Диляна Попова отдавна е преживяла връзката си с Дичо, но въпреки това той остава нейната голяма любов, призна самата тя в студиото на „В джаза събота вечер”. Хубавелката от Гулянци призна, че именно на Дичо дължи идването си в София.

Една от причините за раздялата им била обсебващото й отношение към половинката. "Бях се вкопчила в Дичо и на него му писна” сподели без притеснение красавицата. Въпреки че преживяла тежко раздялата им, днес Диляна е превъзмогнала чувствата си и е готова да срещне следващата голяма любов.

След раздялата си с певеца тя твърди, че много се е променила. Днес тя "се чувства добре в кожата си”, но казва, че е положила много усилия, докато започне да се възприема като красива жена.

Диляна сподели, че в юношеските си години е била грозновато дете. Въпреки това е благодарна, че се е родила в малко населено място, тъй като това й е дало възможността да изживее свободно и много щастливо детство.

Вижте снимки >>
Фотосесия на Диляна и Елен Колева >>
Още снимки на Диляна >>