Кои са дамите, които се впуснаха в авантюра с обвързани мъже издава bliasak.bg.

Николета Лозанова
Красавицата "отмъкна" футболния национал Валери Божинов под носа на  бившата му половинка -  фолк дивата Алисия. И докато певицата ронеше сълзи за любимия, брюнетката завзе общия им дом с Валери в Парма и неговото сърце.

Божинов: Изневерявал съм на Алисия, искам сватба с Николета


Лияна
Футболистът Благой Георгиев, запленен от сексапила на певицата, изостави бременната си приятелка Христина в седмия месец. След като няколкомесечната връзка на Благо и Лили приключи, той отново се върна при бившата си, а тя при годеника си Махмуд. Но така или иначе фолк дивата успя да го открадне за няколко месеца, или както самата тя се изрази в популярно ТВ шоу - „да го вземе на заем“.

Лияна за раздялата си с Благой >>

Алекс Раева

Двамата с гаджето й DJ Дончо дълго време не признаваха, че помежду им има каквото и да било, тъй като диджеят беше семеен. Днес обаче той вече е разведен, а единствената жена в живота му е Алекс. Двамата се обичат много и дори вече мислят за наследник.

Алекс Раева и DJ Doncho не се отделят един от друг

Маргарита Будинова

Танцьорката беше обвинена за краха на отношенията между телевизионния водещ Андрей и бившата му съпруга Даниела Янков. Дали обаче това е била истинската причина за развода на популярните съпрузи и до днес не се знае. Нито Маргарита, нито Андрей официално са признали, че помежду им е имало любовни отношения.

Даниела за Андрей: Той изтръгна любовта от сърцето ми

Вижте снимки на Маргарита Будинова >>

Златка Райкова

Настоящият съпруг на Златка Павел все още е бил обвързан за бившата си, когато в живота му се появява русата изкусителка. Златка не се трогнала от това, че избраника й е бил семеен, нито пък от факта, че съпругата му е била бременна в седмия месец по това време.

Златка Райкова тайно сключила брак с любимия си

За "отмъкване" на "чужди" мъже са били набеждавани и Надежда (не спират спекулациите, че връзката й с Константин датира от преди раздялата му с Райна), актрисата Елен Колева, ТВ водещата Ирина Сарачинова, която може би е причината за раздялата на Иван и Вихра, както и танцьорката от балет M Dance Златина, която раздели новинарката Виктория Петрова и съпруга й.

Райна заложила капан на Коцето, за да го хване в изневяра

Елен Колева: Александър изисква 100% вярност и отдаване
Иван и Вихра се разделят заради друга жена
Красивата ТВ водеща Виктория Петрова се развежда