Сред присъстващите били Деми Ловато, дизайнерката на сватбената рокля на Ким - Вера Уонг, Сиара, Ева Лонгория с гаджето си Едуардо Круз, Райън Сийкрест и Джулиан Хоу, Серена УИлямс, Аврил Лавин, както и дамите от семейство Лоън - Дина, Али и Линдзи.

Новината е съобщена от говорителка на реалити звездата за сп. "Пийпъл" и И!Телевижън. Сп. "Пийпъл" е откупило изключителните права за отразяване на сватбата. Филм в две части, озаглавен "Приказната сватба на Ким", ще бъде излъчен по И!Телевижън през октомври.

Ким Кардашиян, която участва заедно с трите си сестри и майка си в шоуто "Keeping Up with the Kardashians", има връзка с Крис Хъмфрис от края на миналата година. Баскетболистът предложи брак на своята любима през май с впечатляващ пръстен с диамант. От тогава предстоящото светско събитие е неизменна тема в таблоидите.

Източници разкриват, че роклята на Ким Кардашиян е била истинско произведение на изкуството. "Беше цвят слонова кост, полата беше много широка и цялата от тюл, отзад имаше шлейф, а бюстието беше украсено с ръчно изработена дантела. Ким изглеждаше като принцеса. По-късно по време на приема, тя смени още два тоалета, отново на Вера Уонг - първата със силует тип "русалка", а втората - сатенена, с остро деколте, изрязан гръб и бухнала пола", издали присъстващи на сватбеното парти.

Гостите разкрили също така, че тортата, която са разрязали младоженците, била точно копие на тази на принц Уилям и Катрин.

Ким Кардашиян отрече слуховете, че чака дете
Ким Кардашиян сред звездите с най-секси дупе >>
Снимки на Ким >>