Отново е декември - месецът, който има силата да сбъдва и най-съкровените желания. Предстоят дни, изпълнени с чудеса, през които дори и най-смелите мечти намират начин да се превърнат в реалност. Това е най-приказното време от годината, през което, макар ниските градуси навън да сковават земята, любовта поддържа огъня в сърцата на хората жив.

Коледа е един от най-дългоочакваните празници, който неизменно свързваме с уюта на дома, в чийто център стои красивата елха, украсена с безброй играчки и орнаменти, както и с усмивките на близките, наредили се около нея. Коледа е копнеж, нежност, трепет и... подаръци. Да дариш на обичаните хора частица щастие, подвързано с панделка, е един от елементите, изграждащи този светъл празник.

Но за да може човек да намери подходящите неща, които ще донесат радост на семейството му, се нуждае от сериозна подготовка. За съжаление, обаче, забързаното ежедневие не винаги ни предоставя тази възможност. Днес дните ни преминават на високи обороти, разпределяйки се между офиса и дома. От сутрин до вечер графикът ни е изпълнен с редица ангажименти, които превръщат обиколките по магазините в илюзия.

Но това далеч не означава, че не можем да се преодолеем затрудненията и едновременно с изпълнението на задълженията, да купим прекрасни подаръци, които можем да вземем само с няколко клика с мишката на компютъра. Да, все пак днешното време има своите плюсове. А с помощта на Trendo.bg всичко става дори още по-лесно и забавно.

Ето и няколко предложения, които не само допълнително ще ви улеснят, но и ще зарадват хората, заемащи специално място във вашето сърце:

Мъжки халат - Aruelle

Снимка: Трендо

Всеки човек с нетърпение очаква мига, в който ще напусне работното място, оставяйки настрана грижите на професията си, и ще се отправи към познатата обстановка на дома, която действа успокояващо. Прекрачвайки прага на жилището, първото нещо, което копнее да направи, е да се преоблече, слагайки комфортни дрехи. Удобството е важно, ето защо този халат с дълъг ръкав и колан през талията може да бъде перфектният подарък за Него. Той не само дава приятно усещане, но и e страшно стилен, а графитено сивият му цвят се връзва с всеки интериор. С него удоволствието от почивката пред телевизора, настанени върху любимия диван, просто няма как да не се удвои.

Мъжки кожени ръкавици - Top Secret

Снимка: Трендо

Истината е, че повечето мъже не носят аксесоари през зимата... Голяма част от господата нямат навика да използват шапки, шалове или ръкавици. Това обаче не означава, че вътрешно не го отчитат за грешка и не съжаляват често за липсата на подобна рутина. Студът оказва влияние на всички, дори и на силния пол, макар той да не го показва. Ето защо тези стилни ръкавици с цип, изработени от 100% естествена кожа, са много подходящ избор за Него. Вярно е, че те изглеждат добре, но още по-важното е, че пазят дланите от ниските температури отвън. Отделно, подарявайки му ги, Той ще бъде сигурен, че наистина ви е грижа за него.

Дамска чанта Guess

Снимка: Трендо

Това е, може би, най-важният аксесоар за всяка жена, защото в него тя държи множество принадлежности, без които просто не може да изкара деня. Дамите знаят, че по неписани закони непредвидените ситуации постоянно изскачат "на пътя ти", затова искат да бъдат подготвени за всеки случай и всяко "препятствие". Все пак човек никога не знае какво го чака зад следващия ъгъл, нали? Ето защо правилото гласи: Колкото по-голяма е чантата - толкова по-добре. Тук обаче обемът не е от значение, понеже чантата Guess е изключително ефектна и прави сериозно впечатление. Тя ще побере всичкo най-значимо. Мястото ѝ задължително е под елхата, а радостта на бъдещата ѝ собственичка е гарантирана.

Дамска нощница - Donna

Снимка: Трендо

Няма жена, която да не иска да бъде специална в очите на своя мъж, а когато именно неговият подарък е причината, която я кара да се чувства такава, това е перфектния вариант, означаващ само едно - любов. Тази нежна нощница с тънки презрамки и деликатна дантела върху деколтето несъмнено би предизвикала усмивка на лицето на всяка дама, но и по това на нейния партньор, особено когато види половинката си в нея. Случайно или не, тя е в цвета на Коледа, който по стечение на обстоятелствата е и цвета на страстта... Ако прибавите няколко рози, то несъмнено ще направите един страхотен подарък.

Бяла метална елха "ARBRE" - ръчно изработена - Philippi

Снимка: Трендо

Има традиция, повеляваща всяка Коледа да се купува нова играчка за елхата, но не дръвчето е в сърцевината на празника, а домът - носещ множество спомени за всички хубави семейни мигове, прекарани в него. Ето защо и декорацията му е от ключово значение. Нежната и фина ръчно изработена елха "Arbre" със звезда на върха е чудесно допълнение за всяка стая през зимния сезон. Тя ще създаде празнично настроение и ще допълни както атмосферата, така и уюта на жилището, като несъмнено ще привлече погледите на всички гости. Всяка къща се нуждае от съвсем малко красота, за да засияе, а тази фигурка е чудесен избор, който ще постигне точно този ефект.

Разбира се, в Trendo.bg има още много подходящи предложения за подаръци, които можете да разгледате. Обаче внимавайте, защото е напълно възможно да си харесате повече от един... или два.

Весели празници!