Брандът представя една по-различна линия обувки, която да отговори едновременно на нуждите за комфорт и стил.

Моделите в общата категория Core на adidas са иновативни, нестандартни, но все така стилни - перфектният аксесоар за един съвременен бохем. Cloudfoam, Skateboarding, Urban Nature, Classics и Retro modern макар и различни, съчетават в себе практичността на спортната обувка, създадена за среща с градската среда.

Идеята зад моделите Cloudfoam е проста - с изключителна мекота и олекотени подметки, иновативните обувки осигуряват комфорт и стабилност. Те позволяват максимално удоволствие от нещата, които изпълват дните ни. Cloudfoam са създадени така, че с лекота да пасват на ежедневния стил и да бъдат ключово допълнение, докато покоряваш поредното приключение из града.

Серията Skateboarding отваря вратите на един нов свят, дава достъп до нова общност. Карането на скейтборд привлича различни хора от различни сфери на живота, от всички краища на земята и по разнообразни причини. Моделите са създадени, за да отговорят на начина на живот и стила на скейтъра - непокорство, непринуденост, нестандартно мислене и смелост.

Както подсказва името на Urban Nature тези обувки са предназначени за тези, които не се страхуват от предизвикателствата и всеки техен ден се превръща в приключение. В джунглата от цимент улиците и оградите не са пречка за съвременния бохем. Urban nature пасват на духа, който изследва нови възможности, иска да се скита дори и за малко из улиците, за да намери ново любимо място в града, и да бъде свободен в изборите си. За градския изследовател, уверен в себе си и в начина, по който изглежда.

Класиката не се интересува от тенденции и не познава граници. Стилът на Classics е все така неповторим и изчистен, че да бъде актуален дори и след сто години. Classics 2.0 са символ на баланса, хармонията и стила, за да задоволят и най-капризните почитатели на класиката.

Стартът на adidas е даден през далечната 1949 година, но изчистеният стил на вечната спортна обувка има невероятната способност да я превърне в подходяща за всяко поколение. Вдъхновени от спортните игрища, пистите и улиците, Retro Modern канализират тази енергия и без усилие се адаптират към съвременния начин на живот, използвайки натрупаните знания, за да бъдат винаги на ниво.

Разнообразие от модели от сериите Cloudfoam, Skateboarding, Urban Nature и Classics може да намерите в магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg.