На 20.12.2018 г. NESCAFÉ 3in1 даде официален старт на първата инициатива в подкрепа на творческата изява на млади артисти, вдъхновители на утрешния ден. Първият проект, който се реализира в рамките на инициативата, е осъществен в сътрудничество с графити артистите от студио "140 идеи". NESCAFÉ 3in1 и младите творци разкриха финалните щрихи на една приказна картина, вдъхновена от идеята да съживят градската среда и да допринесат за едно по-добро утре.

Мястото на реализация, блок 36а в столичния Студентски град, е подбрано, за да потвърди мисията на инициативата - да бъде близо до младите и да ги мотивира за повече приключения. Представянето на новия графит, който ще радва студентите, събра множество младежи, които заедно с NESCAFÉ 3in1 отпразнуваха първия реализиран проект в рамките на инициативата.

В 17:00 ч. фасадата на блок 36а оживя чрез вертикален танц във въздуха, изпълнен от професионални акробати. Впечатляващият стрийт арт предизвика множество положителни емоции. Жители и гости на Студентски град станаха свидетели как приказният графит оживя с красивото акробатично изпълнение върху фасадата на блока. Професионалните акробати пресъздадоха фееричната вълшебна приказка, която изобразява 24-метровата рисунка. Вълшебното и ефектно изпълнение, приятната компания, както и топлите NESCAFÉ 3in1 напитки подариха едно незабравимо преживяване на хората, които се отзоваха, и ги заредиха за повече вдъхновяващи моменти заедно.

В събитието взе участие и младият изпълнител и танцьор Калоян Димитров - Ballan, който прегърна инициативата като своя. Според него NESCAFÉ 3in1 усеща пулса на новия ден чрез младите и креативни хора, които искат да направят промяна, искат да намерят своето вдъхновение за едно по-добро бъдеще и да заразят с него всички около тях.

"Осмелете се да вдъхновявате, осмелете се да бъдете пример за тези около вас. С NESCAFÉ 3in1 направихме този невероятен проект, който се надяваме ще Ви радва всеки ден. Но се надяваме да Ви накара и да се замислите, какво Вие бихте могли да направите, за да живеем всички в един по-готин град", споделиха и момчетата от 140 идеи.

 Повече за NESCAFÉ 3in1

Иновативен и изобретателен в своята същност, брандът NESCAFÉ® 3in1 се стреми винаги да бъде до младите хора като ги подкрепя да мечтаят и действат, защото дори малките успехи, могат да ги отведат към нещо голямо. Брандът остава верен на своята мисия да подкрепя младите и креативни личности и за пореден път показа, че имат нюх и отношение към талантливите хора - вдъхновители на новото поколение.