Животът ни е научил, че да подаряваме на близък човек, всъщност ни прави много по- щастливи, отколкото ако похарчим същата сума пари за себе си. Особено през декември, онова време от годината, когато коледното настроение се усеща навсякъде около нас. Побелели улици, забързани хора, празнично настроение с дъх на канела, а защо не и греяно, червено вино... Освен всички ангажименти, свързани с цялата суматоха около идващите, така дълго очаквани през годината празници, пред нас остава вечният въпрос: " Какво да купим за любимите ни хора?". От личен опит знаем, че да изненадваш носи несравнимо удоволствие... особено, когато не е по задължение! И колкото клиширано и изтъркано да звучи всеки банален празничен поздрав, истината е, че Коледа наистина прави светът да изглежда по- красиво и уютно местенце. Но има малка уловка. Преди цялата снежна идилия е твърде вероятно да се напрегнем и стресираме в желанието си да изберем най- правилните подаръци за всеки един важен за нас приятел или роднина.

Предлагаме ви да преминем към същината, да поговорим за намирането на идеалния подарък за НЕЯ. Да намерите нещо, което със сигурност ТЯ да използва, а не да премести вашия подарък при рафта с прашните "забравени" стоки, е доста сложна задача. При цялото това изобилие, твърде възможно е човек да се обърка и просто да купи нещо в бързината. И все пак, за всеки е ясно колко лесно е да се пазарува с голям бюджет, но изборът на стойностен и бюджетен подарък, не е стихия за всеки и това далеч не е необходимо.

За да ви спасим от коледен стрес, екипът на Dir.bg е насреща с малки подсказки... Стартираме днес и ще продължаваме през целия месец декември. Така, че бъдете нащрек!

Няколко съвета за бюджетен подарък за НЕЯ без излишен стрес:

  • Не винаги големите намаления в мола могат да решат вашите проблеми, понякога просто можете да следите любимите си марки и магазини онлайн, да поръчвате добри стоки на преференциални цени. Така пестите време от опашки и излишна суматоха като вместо това ще получите пратката си директно до работата ви или дома си.
  • Екстравагантните подаръци за дамите не са практичен избор, особено когато разполагате с по- малък бюджет, тъй като рискувате да сгрешите стремглаво с нещо, което може да не се хареса, а и да не е актуално следващия сезон.
  • Ръчно изработените подаръци са страхотна идея, но понякога, за да измайсторим нещо красиво е необходимо да се закупят доста материали или продукти, които в крайна сметка, биха излезли доста по- скъпо, отколкото ако закупим нещо готово. Освен това костват доста време за изработване.
  • Когато залагате на използваеми продукти, няма как да сгрешите- при повечето дами един комплект хубава козметика винаги не е излишна.

Решението:

Да преминем към същината... Имате ограничен бюджет и голямо желание! От екипа на Refan, са се погрижили да ни улеснят по Коледа с цели три подаръчни комплекта - комбинации от парфюмна вода и душ-гел с изключително женствени ухания. Парфюмна вода Refan Intense 126 впечатлява с искрящи плодови нотки на диня, киви, пъпеш, нежно докосване на жасмин, розова циклама и топъл мускус. Деликатно почистващ и стягащ кожата душ гел, който запазва влагата в нея и дълготрайно се грижи да я парфюмира. И така дотук ви описваме подаръчния комплект Refan Intesne eau de Parfume и душ гел 126.

Друг интересен и повече от бюджетен вариант е парфюмната вода Refan Intense 187 с женствено ухание на плодове и цветя за дамите, които обичат бергамот, праскова, цветисти ноти на роза, орхидея, виолет, ванилия, мускус и магнолия. В комбинация с душ гел към комплекта, съдържащ морски колаген и концентрат от кисело мляко за подхранване на кожата и хидратиране на сухите зони, представяме второто предложение: Refan Intesne eau de Parfume и душ гел 187.

Напоследък цветисто ориенталските аромати са изключително търсени. Парфюмна вода Refan Intense 192 е опияняващ букет от шипър, дъбов мъх, арабски жасмин, пачули, ванилия, мускус в съчетание със стягащ душ гел в същата насока на мирис като парфюмната вода е третото предложение Refan Intesne eau de Parfume и душ гел 192.

И така, накратко, който и от комплектите да харесате, ще получите 100 мл интензивен и запомнящ се парфюмен аромат и 250 мл душ гел за допълнителна грижа. Освен това няма да се разделите с повече от двадесет и пет лева, защото Рефан е помислил за дългия ви Коледен списък и не прави компромис с качеството и бюджета ви.

Всеки празник ухае на настроение, благодарение на Рефан...

Весели празници!

Снимка: Refan