От 16 до 30 септември тази година жителите и гостите на столицата могат да се насладят на впечатляващи кадри в най-позитивния цвят. Първият рожден ден на #кодоранжево е поводът за изложбата "Живот в оранжево", която е разположена до театър "София" в парка "Заимов".

В изложбата са включени 49 снимки, които представят погледа на десетки фотографи-професионалисти и на изкушени от снимането любители, обединени от мисията #кодоранжево. Фотографиите са уловили лица, моменти, детайли от природата и представляват истинско пиршество за очите. Снимките бяха споделяни през цялата година в Instagram профилите на фотографите с #кодоранжево. Те направиха хаштага един от най-популярните на кирилица за изминалата година.

Снимка: Vivacom

Профилът беше създаден в края на юни 2018 г. с анонимен акаунт @kodoranjevo, чийто единствен акцент беше оранжевият цвят. "Тайният оранжев профил" предизвика голям интерес, а по-късно беше обявено, че това е официалният профил на VIVACOM. Идеята получи огромен отзвук, за една година в хаштага бяха публикувани над 7000 снимки, които носят символиката на оранжевия цвят - #топлота, #енергия, #радост, #здраве, #ентусиазъм, #успех.

Снимка: Vivacom

Мисията #кодоранжево продължава да обединява идеи, въображение и настроение. Всеки може да улови оранжевите моменти, да публикува снимката с #кодоранжево в своя Instagram профил и да стане част от оранжевото семейство на VIVACOM.