В разгара на лятото, когато температурите са най-високи, а емоциите - най-силни, край морето ще бъде коронясана нова кралица на красотата. На 9 август т.г. в хотелски комплекс Кубан - Vice City, ще се проведе гала спектакъл, на който ще бъде избрана Мис Слънчев Бряг 2019. Организатори на състезанието за хубавици е агенция "Бок Стар Моделс" и хотелски к-с Кубан.

Конкурсът ще протече в традиционни 3 части, като официалния тур участничките ще се представят в изтънчени вечерни тоалети, а в най-деликатния етап, гостите ще имат възможност да видят най-красивите представителки на Черноморието в бански костюми.

За доброто настроение ще се погрижи певецът Краси Аврамов, който ще вдигне на крака присъстващите със своите изпълнения.

Новата Мис Слънчев Бряг 2019 ще бъде наградена с корона, инкрустирана със скъпоценни камъни и диаманти директно от централа на Мис Свят, а тя и нейните подгластнички ще спечелят директно право на участие в националния финал за Мис Свят и Мис Вселена 2019, който ще се проведе през месец септември т.г. в столицата.

Снимка: PR