Този месец HBO GO ще предостави на потребителите си 11 заглавия, които заслужават да бъдат изгледани.

Още от днес, 1 април, е достъпен за гледане реверансът на Тарантино към уестърн жанра, а именно "Имало едно време... в Холивуд", както и два пълни сезона за binge-watch на гангстерската мотоциклетна драма "Маите, Южна Калифорния".

Джоди Комър и Сандра О се завръщат в третия сезон на "Убивайки Ийв" под режисурата на двете изключително талантливи жени Фийби Уолър-Бридж и Вики Джоунс. Същите две дами, вече в колаборация с HBO стоят и зад новото предложение на платформата - "Бягай", което държи сюжета и вниманието в задъханото темпо на главните герои.

Свръхестествената линия има продължение в 3 сериала, първият от които е комедийната поредица за вампири "Какво правим в сенките". Базиран на света от едноименния филм от 2014 г., сериалът успява да извади сюжета от преекспонирания жанр и да накара зрителя да се смее. В другото ново предложение - "Ужаси в града на ангелите", във водеща роля участва Натали Дормар (Марджъри Тирел от "Игра на тронове"), а един от най-гледаните сериали в платформата за миналата година " Русалка" се завръща с трети сезон за радост на по-младите потребители.

След средата на месеца аудиторията ще може да се наслади на Кейт Бланшет - звездата в лимитирания сериал "Мисис Америка", който разказва истинската история на няколко жени, стоящи в основата за движението за равни права с мъжете.

Не на последно място по очаквания е и новият пълнометражен оригинален филм на HBO "Лошо образование", на чело на чийто впечатляващ състав е Хю Джакман. Драмата, базирана на истински случай, разследва схема за корупция в държавни гимназии в щатите.

ПРЕМИЕРИ АПРИЛ:

СЕРИАЛИ: 

Маите, Южна Калифорния I & II (Mayans M. C. I & II)

HBO GO 01.04 сряда

HBO 3 01.04, сряда 22:45 ч

2018 18+ Криминална драма

Режисьор

С участието на Дж Д Пардо, Клейтън Карденас, Сара Болгър, Майкър Ирби

"Маите, Южна Калифорния" е следващата част на сагата, започнала със "Синове на анархията" Действието се развива след времето на Джакс Телър, а Есекиел "Ес" Рейес тъкмо е излязъл от затвора и изпратен в градче в Южна Калифорния на границата с Мексико. Ес е талантливият син на гордо латино семейство и някогашно " момче Американската му мечта обаче е покосена от насилието, което цари по границата Той трябва да изгради новата си самоличност в този малък град, но желанието му за отмъщение го води към живот, който не е искал, но от който няма измъкване.

Какво правим в сенките 

HBO GO 02.04 четвъртък - всички епизоди

"Какво правим в сенките " е сериал в псевдо-документален стил, който проследява ежедневието (по-скоро еженощието) на трима съквартиранти вампири, които от сто години живеят заедно в Стейтън Айлънд. Самопровъзгласилият се лидер на групата е Нандор Неуморния - велик боец и завоевател от Османската империя. Там е и британският вампир Ласло - бунтар, конте и емигрант по неговите думи. Последна е Надя - съблазнителка и вампирският вариант на Бони за вампирския Клайд на Ласло. Вампирите неочаквано са посетени от техния мрачен командир и лидер барон Афанас, който иска да им напомни първоначалната мисия, заради която пристигат в Стейтън Айлънд преди столетие. А тя е тотална доминация над Новия свят. Но кой е най-подходящият начин за постигането на въпросната доминация?

Русалка III (Siren III)

Снимка: HBO. All rights reserved

HBO GO 04.04

HBO 2020 15+ Драма, Фентъзи

Режисьор

С участието на Алекс Роу, Елин Пауел, Фола Евънс Акингбола, Иън Върдън, Рина Оуен

Сериалът ни отвежда в Бристъл Коув крайбрежно градче, известно с легендата, че някога е било дом на русалки Пристигането на мистериозно момиче доказва, че преданията са истина, а борбата между човека и морето взема зловещ обрат, когато тези хищни създания идват да отвоюват територията си Алекс Роу влиза в ролята на начетен морски биолог на име Бен, който изпитва странно привличане към Рин (Елин Пауел) странното ново момиче в града, което крие тъмна тайна Мади (Фола Евънс Акингбола) е колега на Бен и от самото начало е подозрителна към Рин Иън Върдън играе Ксандър рибар, решен да открие истината за русалките, а Рина Оуен е Хелън ексцентричката на Бристъл Коув, която явно знае много повече за русалките, отколкото показва.

Добрата битка IV (Better Things IV)

Снимка: HBO. All rights reserved

HBO GO 10.04 петък

HBO 2020 15+ Драма

Режисьор

С участието на Кристин Барански, Къш Джъмбо, Сара Стийл, Майкъл Боутмън

Четвърти сезон на "Добрата битка" заварва " Боусмън и Локхарт" в съвсем различно положение Те са загубили Chumhum най големия си клиент, а името на един от партньорите им е очернено Принудени са да приемат офертата на международната адвокатска фирма STR Laurie и да станат малък филиал Внезапно всичките им решения могат да бъдат поставени под въпрос от голямата фирма, която ги управлява Въпреки че в началото STR Laurie изглеждат благосклонни, Даян Локхарт и колегите й не могат да преживеят загубата си на независимост.

Мисис Америка I (Mrs. America I)

HBO GO 15.04 сряда

HBO 01.05, 22:00 ч

2020 15+ Драма

Режисьор

С участието на Кейт Бланшет, Роуз Бърн, Сара Полсън, Марго Мартиндейл, Узо Адуба

Носителкатана две награди " Кейт Бланшет в истинска история за движението, опитващо се да наложи ратифицирането на поправката "Равни права", и неочакваната съпротива, начело на която застава консервативна жена на име Филис Шлафли През очите на жените от онази епоха Шлафли и феминистките от втората вълна Глория Стайнем, Бети Фридан, Шърли Чизъм, Бела Абзъг и Джил Ръкелсхаус, лентата проследява една от най тежките битки в културните войни на седемдесетте и показва как тя води до появата на организацията "Морално мнозинство" и завинаги променя политическия пейзаж.

Бягай (RUN) 

HBO GO 13.04

HBO 13.04, 21:30 ч

Режисьор Кейт Денис

С Мерит Уивър и Донъл Глийсън

Написана и продуцирана от Вики Джоунс и Фийби Уолър-Бридж, новата половинчасова комедийна поредица на HBO e с участието на Мерит Уивър и Донъл Глийсън. "Бягай" е романтичен комедиен трилър за жена Руби Ричардсън (Уивър), която се отдалечава от обикновения си живот в предградията, за да преразгледа миналото си с приятеля си от колежа Били Джонсън (Глийсън), с когото имат обеюание отпреди 17 години, че ако някой от тях изпрати смс с думата "RUN", а другият отговори със същото, ще зарежат всичко и ще се срещнат на Grand Central Station и ще пътуват из Америка заедно за една седмица.

Убивайки Ийв ІІІ (Killing Eve III)

Снимка: HBO. All rights reserved

HBO GO 13.04

HBO 2020 15+ Трилър, Криминален

Режисьор

С участието на Сандра Оу, Джоди Комер, Фиона Шоу, Ким Бодния, Оуен Макдонъл

"Убивайки Ийв", по новелите на Люк Дженингс, проследява наемната убийца психопат Виланел (Джоди Комер) и агентката на МИ 5 Ийв (Сандра Оу), на която е възложено да я залови Ийв е брилянтна, но отегчена работата зад бюро е много далеч от фантазиите ѝ да бъде шпионин Виланел е елегантна и талантлива убийца, привързана към лукса, който може да си позволи, благодарение на свирепото си поприще Двете изключително интелигентни жени са вманиачени една в друга и се сблъскват в епична игра на котка и мишка.

Ужаси в града на ангелите I (Penny Dreadful: City of Angels I)

Снимка: HBO. All rights reserved

HBO GO 27.04 понеделник

HBO 2020 15+ Драма, Трилър

Режисьор

С участието на Даниел Зовато, Нейтън Лейн, Натали Дормър, Рори Киниър

Когато жестоко убийство шокира града, детектив Тиаго Вега (Даниел Зовато) и неговият партньор Люис Мичънър (Нейтън Лейн) се забъркват в епична история, която отразява богатата история на Лос Анджелис от изграждането на първите магистрали на града и дълбоките му традиции в мексиканско американския фолклор, до опасните шпионски действия на Третия райх и възхода на радио евангелизма Скоро Тиаго и семейството му се сблъскват с могъщи сили, които заплашват да ги разкъсат на парчета.

HBO оригинален филм:

Лошо образование (Bad Education)

Снимка: HBO / JoJo Whilden

HBO GO 25.04 събота

HBO 10.05 неделя 21:00 ч

2019 15+

Черна комедия

Режисьор Кори Финли

С участието на Хю Джакмън, Алисън Джани, Алекс Улф, Джералдин Вишванатан

"Лошо образование" е базиран на истински събития, в чийто център са Франк Тасон (Хю Джакмън) и Пам Глюкин (Алисън Джани) Двамата са супервайзери на обществените училища в популярния район Лонг Айлънд Двамата привидно се грижат за това системата да работи добре, като приемат рекорден брой ученици и защитават ценностите на образованието Докато не е разкрита грандиозна схема, чрез която те крадат пари от бюджета на училищата Франк прави всичко по силите си да запази реда и дискретността, каквото и да му коства това.

ФИЛМИ:

Имало едно време... в Холивуд (Once Upon a Time In Hollywood)

HBO GO 01.04 неделя

HBO 19.04 неделя 21:00 ч

2019 18+ Драма, Комедия

Режисьор Куентин Тарантино

С участието на Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Марго Роби, Дакота Фанинг, Ал Пачино

"Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино ни отвежда в Лос Анджелис от края на шейсетте Всичко се променя, а тв звездата Рик Долтън (Леонардо ди Каприо) и дългогодишният му дубльор и каскадьор Клиф Бут (Брад Пит) се опитват да намерят мястото си в една индустрия, която вече не могат да познаят Със звездния си актьорски състав и множеството сюжетни линии деветият филм на режисьора и сценарист Тарантино отдава почит на последните мигове от Златната ера на Холивуд.

Дора и градът на златото (Dora and the City of Gold)

HBO GO 05.04 неделя

HBO 05.04 неделя

2019 7+ Приключенски, Комедия

Режисьор Джеймс Бобин

С участието на Изабела Монер, Еухенио Дербес, Майкъл Пеня, Ева Лонгория

Дора (Изабела Монер) е прекарала по голямата част от живота си в изследване на джунглата с родителите си, но нищо не би могло да я подготви за най голямото предизвикателство досега Гимназията Когато родителите ѝ изчезват мистериозно, докато търсят изгубения Град на златото, Дора се заема да ги спаси и намира съюзници в лицето на доста неподготвена група тийнейджъри Дръжте се здраво, защото залозите са големи, а Дора и новите ѝ приятели ще се потопят в дълбините на джунглата, ще се надпреварват с ловци на съкровища и ще разгадават древни пъзели, за да разбулят мистерията на легендарния град Вземете приятелите и семейството си и се впуснете в забавно и незабравимо приключение!