Kaufland България започна процес по подбор на служители за първия си филиал във Велико Търново, който ще бъдет открит до месеци. Компанията обяви своите свободни позиции на кариерния си уебсайт kariera.kaufland.bg. Обявите за работа са за администратор на персонала; заместник-управител; ръководител на отдел филиал, отговорник за техническата поддръжка на 4-часов работен ден, служители на пълно и непълно работно време и служители за прием на стока. Кандидатите, които считат, че притежават нужните квалификация и опит, могат да изпратят своята кандидатури на kariera.kaufland.bg.

Наред с мотивиращо възнаграждение, всеки постъпил служител на новооткрития филиал на компанията във Велико Търново ще получи и атрактивен социален пакет с включени допълнително здравно осигуряване, карта за спорт и ваучери за храна. Служителите ще бъдат назначени с 3-месечен изпитателен срок и ще преминат детайлно въвеждащо обучение.

Работата в новия филиал ще даде възможност на одобрените кандидати да бъдат част от началото на дейността на Kaufland в града и да се развиват в новосформиран, позитивен и динамичен екип. Служителите ще имат шанса да ползват утвърден опит от лидера в сектора на модерната търговия в България и да получат подкрепа от голяма международна компания в лицето на Kaufland. Като част от големия екип на Kaufland всеки човек получава международен опит, шанс за допълнителна квалификация в рамките на компанията, прозрачна обратна връзка за своята работа, менторство и участие в обучителни програми, които да повишат неговите опит и познания.

С откриването на обекта си във Велико Търново, Kaufland България ще разполага с 59 хипермаркета в 34 български града. С екип от над 6000 души в страната компанията е сред петте най-големи работодателя в българската икономика.

 

// Рекламна публикация