Проблемите с уринирането са ежедневие за голяма група от мъжете над 50. Когато причината е увеличена простата, лазерната хирургия е безспорната алтернатива на традиционната операция. Сред съществуващите лазерни системи Тулиум лазер 200 вата е с водещи параметри за мощност и прецизност. Той съкращава времетраенето за изпаряването на жлезата и осигурява безкръвност по време на и след интервенцията. На разположение в 3-те филиала на Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора.

Кога да се консултирате за лазерна хирургия на простатата?

  • Имате поставена диагноза "доброкачествена хиперплазия на простатата".
  • Медикаментите, които доскоро ви помагаха, вече нямат желания ефект и уринирането е затруднено, със слаба струя или на капки.
  • Имате хронична или остра задръжка на урина.
  • Нощните ставания надвишават 2 пъти.
  • Съобразявате всяко излизане от вкъщи с наличие на тоалетна по маршрута.
  • Поставен ви е постоянен катетър.

Едночасова операция с Тулиум лазер 200 вата възстановява нормалното и пълноценно уриниране.

Тулиум лазер с мощност 200 вата e лазерна система от най-висок клас, с която простатната жлеза се изпарява бързо и без травма. Освен това, сравнена с другите лазерни технологии за простатна хирургия, притежава и най-висока прецизност при проникване - само 0,2 мм, което го прави най-щадящ към съседните тъкани. Тулиум 200 вата е препоръчан от Европейската и Американската урологични асоциации за работа с всякакви обеми на простатата. А огромното му предимство е, че, независимо от големината на жлезата, тя се премахва чрез изпаряване - най-безрисковата техника на изпълнение в лазерната хирургия по отношение на последващи усложнения. Екипът от специалисти е най-подготвеният у нас при ежедневен цикъл на работа с всички урологични лазери. За мъжете, преминали изпаряване на простатата, резултататът е връщане на усещанията от младостта - силна и без затруднения струя на урината, напълно изпразнен пикочен мехур, постепенно намаляващи нощни ставания. При наличие на постоянен катетър след интервенцията окончателно се премахва.

В Лейзър Мед - София, Варна и Стара Загора  се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на жлезата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + ОЦЕНКА НА МЕХУРНАТА ФУНКЦИЯ.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg