7 април, 2020, София: Лидл България представя новата онлайн платформа #Вкъществуване, чрез която цели да бъде в полза на своите потребители, като им предоставя разнообразно съдържание от теми и съвети за дните, прекарани вкъщи в условия на извънредно положение.

Платформата включва секции, посветени на дома и градината, семейството, спорта и красотата, кулинарното вдъхновение, арт и крафт проектите, като цели да превърне дългото стоене у дома в по-приятно и ползотворно занимание.

Всяка седмица любими шеф-готвачи, инфлуенсъри и гост автори ще представят полезни съвети и трикове в различните категории, а от компанията обещават интригуващо съдържание и предизвикателства и в социалните си канали. Как да създадете уютен офис вкъщи? Как да си направите домашна мака за лице? Как да #вкъществувате с любимите хора между четири стени? - на тези и още много въпроси отговаря вкъществуващият екип на Lidl.

Следете и онлайн съдържанието на страницата на Lidl в YouTube, където вече може да видите първото видео на Жасмина Гевезиева, която дава бързи и лесни съвети за хранене по време на изолация.

Не на последно място, не пропускайте и новаторските идеи за предстоящия Великден - от боядисване на яйца до рецепти за вкусно агнешко и декорация на трапезата.

Следвайте съветите за едно по-хубаво #Вкъществуване, за да кажем заедно #ВкъщиСмеДобре.

Снимка: Lidl

Рекламна публикация.