Празникът за пазаруване, който всички отбелязваме с червено в календара си - Black Friday, се превърна в традиция, на която година след година е все по-трудно да се устои в парфюмериите Belodore. Това може да се превърне в златен билет, с който да се насладим на луксозни ароматни композиции, всички с атрактивни отстъпки. Това е и възможност да открием своя нов парфюмен подпис, на който ще се наслаждаваме дълго във времето.

Уникална градация от намаления в Belodore

От 20 до 22 ноември ще има намаление от 25%, последвано от намаление от 20% от 23 до 24 ноември, а в последната част от пазаруването от 25 до 26 ноември, 15% отстъпка на избрани артикули. Това включва ексклузивно портфолио от марки, чиито най-продавани аромати обикновено не са намалени, което го прави идеалната възможност да посетите любимата си парфюмерия Belodore и да разгледате нишови марки парфюми, които може би не са били на вашия лайфстайл радар преди.

Снимка: Belodore

От най-редките съставки до уникалните марки, Belodore Black Friday е не само празник на пазаруването, но и шанс да преоткриете нещо ново и забележително във флакона на любимия си парфюм. В седмицата, в която хора по целия свят подготвят списъка си за пазаруване за предстоящите празници, има и по-изгодни възможности, предлагани от тази премиум парфюмерийна верига на определена гама артикули, което продължава до 26 ноември.

Привлекателността на еуфорията на Черния петък се крие не само в това да направи премиум сегмента на лайфстайл продуктите по-достъпен за по-широка клиентела, но и в по-спокойното вземане на решения за експериментиране с нови марки. Belodore винаги е ориентиран към тези, които признават необичайното, авангардното и уважават вечните кодове на елегантност. Независимо дали става дума за класически марки с впечатляващи традиции в парфюмерията или за току-що лансирани аромати, нишовите парфюмерии се гордеят с несравнима селекция и прецизно разбиране на начина на живот, претворен в ароматни есенции.

Вместо да се загубите в тълпата в един ден, уникалната инициатива на Belodore ви дава възможност да се насладите на пазаруването с лекота през цялата седмица. Особено привлекателно, за тези от нас, които пазаруват в последния момент.

Снимка: Belodore

Парфюмерии Belodore, със своето деликатно осветление и изискан интериор, очакват началото на вашия ритуал за пазаруване, наречен Черен петък.

Тези, които не могат да посетят великолепния шоурум на Belodore, могат да пазаруват онлайн от следните онлайн магазини: www.belodore.rs, www.belodore.hr, www.belodore.me, www.belodore.hu

Пригответе се за вашето собствено ароматно изживяване на невиждани досега цени! www.belodore.com

Снимка: Belodore

Съдържание на: Belodore