Вековната и смайваща архитектурна история на Китай се отразява в бижутата от подколекция "China" на UNOde50, която е налична в България от 28 февруари. Изчистените модели в "China" са издържани изцяло в духа на китайската култура - в идеалната кръгла форма, която е синоним на ред, баланс, единство и завършеност, допълнена от перфектно правите отсечени линии, обединени в микс от благородни метали и висококачествена испанска и италианска естествена кожа.

Вижте снимки >>

Отпуснете се в приятното усещане на топлия полъх на екзотичната китайска култура с подколекция "China" на испанския бранд за ръчно изработени бижута UNOde50. Моделите от новата подколекция на марката са вдъхновени изцяло от архитектурата и символите в древната култура, създала Великата китайска стена. От величествения "Тиенанмън" в Пекин, който с общата си площ от 440 хиляди кв.м. побира близо 1 млн. души и се нарежда сред най-големите площади в света, през Забранения град, от който императорските династии управлявали необятните си владения в продължение на векове, Китай смайва с усещането си за дизайн, форма и завършеност. Именно тези елементи са в основата на цялата подколекция "China", чийто изчистен стил въплъщава перфектния микс между кръглата форма, носеща посланието за баланс, и правите, отсечени линии, които човешката ръка не би могла да създаде без помощта на линия - точно както вярването по тези земи, че хората не биха могли да постигнат величие, без да следват стриктно правилата и вселенските закони.

Подобно на Китай, "China" е богата на разнообразие и цвят. Серията включва 39 впечатляващи модела бижута, сред които са 4 вида пръстени, 23 модела гривни, 8 чифта обеци и 4 колиета, а усещането за перфектен баланс се засилва от утвърдената комбинация в материалите - благородни метали и естествена испанска и италианска кожа.

Снимка: UNOde50

Този класически микс от материали се запазва и в новата изцяло мъжка подколекция в "Asia" - "Departure" от UNOde50, чиито ръчно завършени 14 модела пръстени, гривни, колиета и ръкавели са отражение на приключенския дух на мъжа, който мечтае да лети до всевъзможни краища на Земното кълбо над необятните океани, които са своеобразни мостове между пъстрите култури по света.

Снимка: UNOde50

"Departure" пристигна в България заедно с "China". Двете подколекции са под номер 3 и 4 в колекция "Asia" на UNOde50 за 2020 г., обединена от екзотиката на мистичните култури в най-големия континент. Първите две подколекции в "Asia" - "Japan" и "Perfect Match", вече успяха да впечатлят любителите на нестандартния дизайн и вкус към детайла, а по всичко личи, че и представителите на "China" и "Departure" няма да останат незабелязани от ценителите.

Можете да разгледате всички модели на UNOde50 във фирмения бутик на марката в Paradise Center, във верига магазини Silver Court, както и онлайн на www.silvercourt.bg.

Снимка: UNOde50