Прея отваря нова страница в живота си и се завръща с пълна сила, представяйки на меломаните нов сингъл и официално видео към него - Lo6 navik. Аранжиментът е дело на Денис Попстоев. Mузиката е колаборация между него и самата Прея, която създава и текста към песента. С нова вдъхновяваща визия, която заразява, и със силно изразена индивидуалност, изпълнителката  дава своето послание към жените да преследват смело и категорично незабравимите си моменти.

Именно в това ново амплоа  зад нея застава любимият дамски бранд PANDORA, чиято същност е да отбелязва Жените и да подчертава тяхната вътрешна и външна красота, тяхната сила и тяхната емоционалност.

"Това е проект, зад който би застанала всяка една дама, усетила разтърсващата, подлудяваща любов. Любов, която не излиза от главата ти и кара всяка твоя част да потрепва. А има ли дама, която не я е изпитвала? Песента всъщност е за всяка една от нас. Като бижутата ни. А Прея е талант, заслужаващ вниманието, което ще привлече с дебютния си албум, със сигурност", коментираха от PANDORA България.

Парчето "Lo6 Navik" е една малка част от голямата изненада, която певицата готви за публиката, а именно - дългоочаквания дебютен албум. В него тя и екипът й експериментират с различни музикални стилове. Творческият продукт ще зарадва меломаните, които търсят различно и иновативно звучене сред българските изпълнители, както и интересни колаборации между тях. Цялостното послание на албума е насочено към силата да преследваш мечтите си и  смелостта да ги сбъдваш. Girl power без аналог на българския пазар.

Албумът ще бъде представен с лайв банда, която включва инструменталистите Евден Димитров (бас), Волен Милчев (беквокали), Радо Казасов (барабани), Божидар Василев - Trombobby (тромбон и контролер), а през тази година към състава се присъедини и Денис Попстоев (синтезатори и саксофон).

В края на 2018 Прея взе смелото решение да започне сама да продуцира музиката си, а резултатът може да чуете на 30-и май в клуб EXE София. Тази дата слага и началото на турнето, което изпълнителката и бандата й ще направят в различни български градове. За повече информация относно датите и местата, които ще посетят - следете фейсбук страницата и инстаграм профила на певицата.

Снимка: Драгомир Димчев