Новият тарифен план се предлага ексклузивно за всеки потребител, закупил детски интерактивен часовник от серията MyKi.

А1 стартира нов мобилен план, създаден специално за родители и техните деца - A1 Kids. Планът се предлага ексклузивно при закупуване на детските интерактивни часовници MyKi Watch, MyKi Touch, MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition. Тарифният план се предлага за нови и съществуващи клиенти със срок от 24 месеца на цена 12,99 лв. на месец.

Новият мобилен план А1 Kids е разработен, за да помогне на родителите да провеждат разговори с децата си, когато не са заедно, на по-ниска цена и с по-добри условия в мрежата на A1. A1 Kids включва неограничени минути към мобилни номера от мрежата на А1, неограничени мегабайти за видеоразговори през мобилен интернет (извън включените мегабайти в плана), 50 национални минути за разговори в България и роуминг в ЕС/ЕИЗ, 50 мегабайта мобилен интернет на максимална скорост за България и ЕС, както и неограничен мобилен интернет след изразходване на включените в плана мегабайти.

 

Клиентите на А1 имат на разположение няколко опции за сключване на договор за мобилния план А1 Kids: да заявят тарифния план като нова услуга, да променят своя настоящ план или да запазят номера си ако ползват предплатена услуга в А1 като сключат абонамент.

Аксесоарите от серията MyKi са удобни цветни часовници, които освен функцията да показват точен час, притежават и интерактивни функции на смартфон. Те дават възможност на родителите да виждат точната локация на своите деца с вградения GPS режим, да осъществяват мобилни разговори и видеоразговори с часовниците MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition, да провеждат чат със своето дете и други.