Скоро е Свети Валентин - български или не, католически, а не християнски, празникът си е добър повод да направим нещо специално за хората, които обичаме. Хубавото на 14 февруари е, че си има чисто българска и православна алтернатива за всички, които обичат виното повече от хората. Почитането на Свети Трифон и празникът на лозарите добре обрисуват опиянението от любовта и махмурлука след нея...

Но нека не задълбаваме, а вместо това ви дадем малко идеи, които нашите приятели от верига магазини T MARKET споделиха с нас. Те са се постарали в магазините им да има повече варианти за подаръци. Споделиха ни идеи, с които лесно, интересно и за малко пари може да изненадате половинките или приятелите си за празниците.

Започваме с една класика - най-романтичният и вкусен подарък несъмнено са ягодите покрити с шоколад. За да ги приготвите сами не са ви необходими специални умения, а с тях определено ще имате сладка и вкусна вечер!

Следващото предложение на T MARKET е да купите бутилка просеко, да го изстудите вечерта преди празника, а сутринта да събудите половинката си със заря от балончета и така да я изпратите на работа - леко замаяна и усмихната...

Ако търсите по-практичен подарък за мъжа си или жена си, винаги може да заложите на сигурното - купете от T MARKET чаши за шампанско с едно хубаво послание към тях. Нещо от рода на "Не изтрезнявай, любов..." - като онази романтично-тъжна песен на Мишо Белчев - "Не остарявай, любов", само че малко по-весело и реалистично...

Ако ви се прави по-шантава и оригинална изненада от веригата веднага ви предлагат следното - купувате едно кашонче енергийни напитки HELL, слагате му една панделка и закачате една картичка, на която пише "Животът ми без теб е HELL" и сте готови.

В случай, че сте на специален режим и се храните здравословно, и не сте пресни гаджета, а вече с много обич се завивате с отделни завивки - вървейки към спане в отделни стаи тип влюбени, може да направите една прекрасна кошница с био продукти, която да си подарите за вкъщи.

Ако гледате на подобни празници леко подигравателно, с отегчение и досада, от T MARKET имат и за вас нещо. Купувате едни кабели за ток с картичка "Спираш ми тока!" и вкъщи не ви опяват на главата цял месец след празника, че не сте романтични!

Друго интересно и практично подаръче са удобните възглавници - "За по-малко кошмари в любовта". Или ролки за почистване на мъх и чужди женски коси - "За по-малко скандали вкъщи".

Винаги може да украсите къщата с балони, да направите пътека към спалнята със свещи или да нарисувате картина, която да рамикате и подарите на любимия си човек. А, ако сте скандално романтични може да изкарате любимите си снимки от телефона в някое фото, да опънете няколко въжета в хола като простор и да закачите снимките с щипки на въженцата. Супер ефектна и трогателна изненада за всички влюбени гълъбчета.

За накрая сме оставили един подарък и за Трифон Зарезан - купувате една дървена кошница от пазара и я пълните с мезета, сиренца и червени вина. С такава кошница може да зарадвате всеки необвързан ваш "колега" и да си изкарате доста добре - без да влизате в лошите статистики на огромното количество скорпиони, които се правят на Свети Валентин!

Всички предложения може да бъдат закупени от верига магазини T MARKET или от техния онлайн магазин, който набира все по-голяма скорост в София и Пловдив. T MARKET бяха първи сред веригите за бързооборотни стоки, които пуснаха своя онлайн магазин в началото на пандемията, за да улеснят клиентите си. Днес те са едни от най-търсените онлайн търговци. Най-новото в www.tmarketonline.bg е, че вече клиентите ще могат да проследяват поръчките си като получават смс с пълна информация за това на какъв етап е пратката им и кой отговаря за нея. Едно от най-големите удобства на онлайн услугата на бързо растящата верига магазини T MARKET е безплатната доставката в деня на поръчката.