Наближава това време от годината, в което коледен аромат на канела, карамфил и сладки се носи на всякъде около нас! Времето, в което много ни се иска да раздаваме подаръци, усмивки, да даряваме любов и трепетни емоции. От началото на декември, можем да твърдим, че коледният дух ще заема все по-голямо място в сърцата и ежедневието ни. А в центъра на София, на една любимите улици на столичани, Патриарх Евтимий 86, ви очаква "La Maison de Katarzyna", където коледното настроение ще бъде в най-високата си степен през целия месец.

Източник: Katarzyna

От KATARZYNA ESTATE много добре знаят, че приготовленията, организацията, менюто и подаръците са не по-малко вълнуващи от самия празничен ден, а вниманието към близките и приятелите е в основата на празничния дух и специалното отношение е това, което изпълва с щастие всеки от нас.

Тази година, през месец декември, "La Maison de Katarzyna" ще се превърне в "коледна работилница", където столичани ще имат голям избор от класни вина, лимитирани серии, гурме продукти, сладки изкушения, красиви опаковки и прекрасни празнични кутии и кошници, които да превърнат в подарък.

Източник: Katarzyna

Красива кошница, която сами можете да напълните с избрани от вас вкусни деликатеси, домашни продукти и вина.

Източник: Katarzyna

Серия 100 % натурални продукти KATARZYNA ESTATE, които се предлагат само в "La Maison de Katarzyna", и онлайн магазина www.winebooking.bg. В имението на избата има чудесна градина, в която отглеждат различни плодове и зеленчуци, а сред лозята расте два вида десертно грозде. От тези плодове се произвеждат серия домашни сладка, по традиционни рецепти. Можете да добавите към подаръчната кошничка или кутия 100% натурален и вкусен мед, произведен от собствени кошери.

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: info@katarzyna.bg

Коледният дух е преди всичко споделяне, какво по-ценно от това да споделим празничната емоция с приятели и близки? "La Maison de Katarzyna", е място, което предлага несравним уют за да се срещнем с близките си на чаша ароматен горещ шоколад.

Източник: Katarzyna

Чаша топъл шоколад

Шоколадовата тема има едно много интересно предложение - нещо вкусно, със страхотна визия. Няма нищо по-изкушаващо по тази сладка тема - приключението вино с шоколад! Ако още не сте опитвали комбинацията вино и шоколад сега е момента!

Източник: Katarzyna

Това са шоколадите Contemplations, вдъхновени от едноименния артистичен бранд на KATARZYNA ESTATE-шест различни вкуса ръчно изработен шоколад, с шестте етикета на виното.

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: info@katarzyna.bg

 

Източник: Katarzyna

Празничният сезон ни кара търсим изключителни подаръци за любими хора, които ценят различното. За най-големите ценители, от "La Maison de Katarzyna", са подбрали специални вина, които са в лимитирани количества, имат международни отличия и са представители на реколти, които вече са изчерпани!

Особено актуални са магнум бутилките, тъй като виното в тях отлежава по много интересен начин. Какво да изберем за коледен подарък?

Източник: Katarzyna

Магнум бутилките на KATARZYNA ESTATE ( 1,5л )

В "La Maison de Katarzyna", целият декември ще е изпълнен с празничен дух - блестяща коледна украса, красива новогодишна елха, много усмивки и щастливи срещи с приятели.

Източник: Katarzyna

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: info@katarzyna.bg

 

Рекламна публикация.