Всеки родител повтаря на децата си, че плодовете и зеленчуците са най-полезната храна. Разбира се, почти няма дете, което да не отказва да консумира тези богати на витамини продукти. С течение на времето свикват с ягодите и черешите, но на доста по-късен етап започват да се хранят с броколи и карфиол.

"Когато пораснеш, ще разбереш" - сигурно всеки от вас е чувал тази реплика поне един път в живота си. И е точно така, когато преминем двадесетте години, започваме да се замисляме за правилното и качественото хранене.

Много ще се изненадате обаче кои са любимите плодове и зеленчуци на някои от най-известните личности.

Опра Уинфри е една от най-известните веган дами в света. Тя предпочита кореноплодни зеленчуци, изпечени на скара.

Дженифър Лопес не е веганка, нито вегетарианка, но любимият ѝ зеленчук е сладкият картоф - батат.

Най-красивата жена в света - Анджелина Джоли, винаги държи в хладилника си домашно кисело мляко, овкусено с любимите ѝ ягоди. Винаги избира салата с пресни зеленчуци.

Когато трябва да влезе във форма, Ума Търман залага само на пресни плодове и зеленчуци.

Плодовете и зеленчуците са източник на много витамини, минерали и полезни хранителни вещества. Те ни помагат не само, когато ги консумираме, но и можем да ги използваме и като средство за разкрасяване в домашни условия.

Без значение кои са вашите любими плодове и зеленчуци, със сигурност ще ги откриете в Lidl, защото ежедневно във веригата могат да бъдат открити над 100 вида свежи плодове и зеленчуци, а още по-хубавото е, че всички те са сертифицирани по Global G.A.P.

Рекламна публикация