Навън вали, а както винаги, забързаното ежедневие е избутало в тъмен ъгъл спомена за това, че баба ви има рожден ден и отдавна сте решили да ѝ купите нови маркови прибори за любимата ѝ кухня. Идеята отлежаваше повече от месец и си бяхте обещали, че този път няма да оставите тази важна задача за последния момент, но ето факт – точно така се случва.

Ако днес, утре и вдругиден програмата ви е пълна до краен предел, а поводът е само веднъж годишно – какво бихте направили?

Време за молове и обиколки няма, а поръчка директно от производителя може да отнеме седмици за доставка – особено ако наистина харесвате марката за домакинство на готвача-рокзвезда Джейми Оливър...

Спокойно.

Трендо има ново решение за вас, нова визия и ви дава 5 причини да изберете точно този начин за пазаруване.

С новата си визия и вече добре развитата налична платформа за онлайн търговия, добре познатият ви Трендо магазин е много повече от това, което си представяте. Той се превърна в същински онлайн мол с повече от 500 бранда за дома, гардероба и доброто настроение. И стотици промо оферти и кодове за отстъпки в замяна на вашето внимание. Намаленията важат с пълна сила за регистрираните потребители и лоялните клиенти за над 70 000 различни продукта, които може да намерите само на едно място. Сред познатите ви марки скоро мястото си ще намерят и брандове, които ще са екслузивно представени на българския пазар само в маркетплейса на Трендо. Текат преговори с Англия, Испания, Гърция и Полша за предлагането на артикули на водещите брандове за първи път у нас. 

Така например бразилската марка Petite Jolie вече е в редиците на Трендо. 

Трендо е новият маркетплейс, който следим стриктно, за да отговаря подобаващо на вашите нужди.

Онлайн мол, стига де! Точно така.

Маркетплейс е платформа за онлайн търговия, която всеки производител може да използва, за да продава продуктите си. Това е онлайн версията на класическата търговия, в която наемаш магазин на оживено място и с вече налична инфраструктура. Всичко обаче се случва онлайн, където достъпът до евентуални клиенти с пъти надвишава потенциала на една физическа локация.

Комфортна дистанция и бърза процедура, която ви спестява време - онлайн пазаруването, разбира се

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Ставайки част от добре развит и популярен маркетплейс, търговците си спестяват всички инвестиции в разработване и поддържане на собствен магазин. Те могат да се концентрират върху основната си дейност – да предлагат качествени стоки, да се грижат за логистиката и да увеличават продажбите си.

Същевременно клиентите имат възможността да разгледат, проучат и поръчат марковите продукти на цена в пъти по-ниска от тази в магазина. В модерни времена колективните места за пазаруване са не просто по-удобни. Те са изключително изгодни.

Първата причина – да сте в крак с времето.

Електронната търговия е в разцвета си. Използва се оmnichannel подходът, като концепция за търговия на дребно – на практика стоите на безопасно разстояние от ползването на конфекция.

Помните времената, в които всички се обличахме почти еднакво, нали?

Тогава нямаше много избор в магазините, но и никакви бутици. Omnichannel подходът залага на закупуването на по-малко бройки от конкретен модел, което на практика означава, че няма как да се окажете с рокля, като на другото момиче на купона, както се случи на рождения ви ден.

Популярните идеи и модели на споделената икономика позволяват да има реверанс в цените на определени артикули, особено за лоялни клиенти. Трендо държи на тях! Затова и с намаленията за програмата за лоялни потребители "Trendo&Friends" за тях има допълнителни отстъпки. 

За разлика от познатите онлайн магазини, маркетплейсът на Трендо предлага стоки или услуги на множество различни търговци и доставчици.

Което, на практика означава – без ментета.

Трендо отговаря на най-важните за клиентите изисквания – добри цени, качествени продукти на водещи марки, безплатна и бърза доставка и лесен начин за връщане на покупката.

Не се налага да се редиш на опашка, да чакаш на каса или за пробна или да се чудиш как да освободиш час за пътуване до мола в задръстването в час пик.

Мода за Него и Нея - марки, които не са присъствали на българския пазар до сега

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Освен модни дрехи и продукти за домакинството, Трендо предлага и бижута, дрогерия и козметика. Марки като Lee Cooper, Victoria`s Secret, Jamie Oliver, Guess, Liu Jo, Biba, GF Ferre и още стотици са избрали точните оферти за вас. Продуктите може да откриете в секциите Мода Мъже  и Мода Жени.

В секцията ДЕЦА може да откриете всичко актуално за малчуганите според сезона. В момента на специални цени са шапките за плуване и очилата за гмуркане на марката Speedo. 

В секцията за малчугани има продукти, според сезона

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Лятото е време за пътуване! Имате спешна нужда от куфар или пътна чанта? От нов портфейл или плажни аксесоари? А защо не и подходящо бижу за лятна вечеря на плажа? Всичко това може да откриете в секцията Бижута и още в Трендо.  Не забравяйте, че бижуто е като перфектната подправка в готвенето. Винаги допълва и подсилва онова, което вече е налично!

Лятото носи бижута - изберете своето!

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Ако сте домошар и обожавате уюта вкъщи или домакиня, която колекционира различни кутийки и бурканчета за подправки - вашата секция е За Дома. Тигани, солници, прибори и бутикови сервизи за любимите ви хора или за самите вас! Може да ги купувате с повод и без повод.

Домакински уреди и бутикови бурканчета за заклетите домошари

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

В секцията "Дрогерия" може да откриете бюджетни и ефектни предложения за кожата, тялото и имунната ви система - добавки, детокс чайове и маски на билкова основа и достъпна цена, без да се налага да чакате със седмици за доставката. 

Маски и подсилващи лосиони за кожата и тялото, както и детокс чайове и други добавки за имунната система - в секцията "Дрогерия"

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Безспорно една от любимите секции в маркетплейса на Трендо е секцията с Козметика и парфюми - мястото, където марката отговаря на качеството. Казват, че когато отиваш на ново, непознато място - задължително е да си купиш нов, различен парфюм. Така ароматът му ще запечата спомените за прекарването, защото обонянието ни има памет. 

Ако ще пътувате - купете си нов парфюм!

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Всички категории са с възможност за бързо търсене по вид продукт, марка или поглед директно към промоциите и намалените продукти.

Всяка седмица Трендо прави разбор на продуктите си на различна тема – от бански, през рокли до мъжкия поглед за мода и ежедневие.

Очаквайте утре: "Какво носят мъжете това лято“

Каква е причината за възхода на маркетплейсовете в цял свят?

Същата, каквато и за разцвета на магазините за левче през 90-те години. От една страна разнообразието на продуктите (безброй различни артикули на едно място), а от друга – ниската цена. В последните 5 години маркеплейсовете в Интернет завзеха първото място по продажби, като изместиха онлайн магазините и физическите такива. Причината е в множеството промоции, ликвидации и кодове за намаление, които предлагат.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Липсата на физически контакт също се оказва плюс – особено във времена на какви ли не епидемии и климатични промени. Така че, какво още чакате?

Изберете подаръка за баба ви, а защо да не си направите един и вие?!

Рекламна публикация