Има много начини да се насладите на виното и един от тях е с правилните аксесоари. Тези удобни инструменти позволяват да видите любимата си напитка по съвсем нов начин, който не само ще ви бъде лесен и забавен, но и ще подобрите вкуса и цялото преживяване. Днес ще ви покажем 10 забавни комплекта с аксесоари за вино, които освен че са много подходящи за подарък, ще бъдат страхотно допълнение към домашния ви бар. Advertisement

Подаръчен сет аксесоари за вино

Купи Този комплект включва няколко аксесоари за вино - професионален тирбушон, накрайник за наливане, пръстен за бутилка и тапа. Едно чудесно допълнение за всяка романтична среща или вечеря с приятели у дома.

Електрически тирбушон

Купи Ако ви е омръзнало да отваряте бутилки с класически тирбушон, може да си улесните живота с електрически. Само с натискане на едно копче ще отваряте бутилките за вино с лекота. С едно зареждане на батерията можете да отворите 40 бутилки. Тирбушонът е с компактен и стилен дизайн.

Комплект за шампанско

Купи Шампанското не е напитка, която пием всеки ден, но е истинско удоволствие за сетивата. С този комплект ще запазите аромата и газираността на шампанското няколко седмици. Той е изключително лесен за ползване и със своята иновативна технология запазва всички видове пенливи вина.

Декантер с филтер, стойка и калъфче

Купи Процесът на декантиране обогатява виното с кислород и подобрява вкуса и аромата му, без да се налага да чакате 30 минути. Един много удобен и практичен начин да се насладите на любимата ви напитка.

Подаръчен сет "CORK"

Купи С този комплект ще покажете стил и елегантност. Професионалният тирбушон ще ви помогне да отворите всяка бутилка вино с лекота, а накрайникът - да налеете вино в чашите. Пръстенът улавя капките, които плъзват по бутилката, когато наливате напитката, а тапата ще ви помогне да го съхраните по-дълго време. Комплектът е в красива кутия, подходяща за подарък.

Сет тирбушон и вакуум помпа

Купи Комплектът е подходящ за любители на виното. Професионалният тирбушон е с двоен лост, което улеснява навиването на корковата тапа, а вакуум помпата с две тапи служи за затваряне и обезвъздушаване на остатъка от виното в бутилката, така че да се запазят максимално вкусовите му качества.

Подаръчен сет за вино

Купи Този сет от две чаши за вино и тирбушон се предлага в луксозна кутия и е страхотно допълнение към всяка вечеря. Ако отивате на гости в приятели и се чудите какво да вземете, комплектът е подходящо решение. 

Сет аксесоари за вино

Купи Аксесоарите за вино са подарък, който влиза в употреба почти във всеки дом. Точно поради тази причина е малко вероятно да сгрешите с него. Той винаги се приема добре. Този сет включва тирбушон, прибор за наливане, тапа за вино с вакуум помпа и охладител за бутилки. Предлага се в красива кутия.

Бутилка вино с две рисувани чаши

Купи Виното Raya Garden rose на винарна Ялово има интензивен вкус с нотки на грейпфрут, нар, касис, захаросана ябълка, пипер и суха мента. Комплектът включва и две чаши с надпис "Нашето вино".

Електрически тирбушон с вакуум помпа

Купи Електрическият тирбушон отваря с лекота всяка бутилка. Резачката за фолио също върши чудесна работа и улеснява още повече този процес. Ръчната вакуум помпа помага да се съхрани останалото вино. За целта трябва да сложите силиконовата тапа и след това да изпомпате няколко пъти с вакуум помпата, така че да запечатате добре бутилката и да съхраните аромата и вкуса на виното. Прекрасен подарък за хора, които обичат изискания вкус на виното.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.