Номинирани за изгонване бяха Джорджано, Луна, Люси и Пламен Богданов. След провелото се положитително гласуване зрителите решиха да спасят от изгонване Луна. Най-малко гласове събра Богданов и той напусна шоуто. Пред Ники Кънчев футболистът отново отказа да разкрие името на популярната жена, с която е имал интимни отношения.

Номинациите извадиха на показ много от скритите чувства на съквартирантите. Оказа се, че Люси Иларионов е разгневил някои от тях с пиперлив хумор и припрян характер. Моника му е обидена, че тенденциозно й бърка името. Красавицата, която познава Люси и извън предаването, е убедена, че той не е „истински вътре.

След като Луна преотстъпи леглото си на Джино, ден по-късно тя промени решението си. Певицата помоли милионерския син да си потърси друго място за спане, тъй като му била предоставила леглото си за кратко, колкото да си почине от пътя. Джино и Преслава обаче затрупаха леглото с куфари, за да не може певицата да легне на него. След като срещна тези препятствия, Луна трябваше отново да си легне при Джорджано. Попфолк певицата не се поколеба да си го изкара на единствения си приятел в къщата. Тя започна да обижда Джорджано, след което директно му забрани да я доближава, да върви след нея и да разговарят.

Разпределянето на седмичния бюджет взриви напрежението в къщата. Основната словесна битка се проведе между Здравко и Кичка Бодурова. Според изпълнителят от „Ритон” певицата прекалява с претенциите си, поръчвайки си сьомга, маслинова паста и шампанско, вместо да се съобрази с желанията на всички.