Специално за нея столичен ресторант ще приготви салата от чери домати и артишок с азиатска заливка, печено агнешко със сотиран зелен фасул, ананасово карпачо със зелени ябълки и малиново сорбе. Салата от пушена патица с карамелизирани орехи, киноа и портокалов дресинг ще бъде част от менюто на останалите членове на групата. Те са избрали за основно ястие лаврак с лимоново ризото и карамелизирана цикория, а за десерт - чийзкейк с лавандула ябълково сорбе и карамел. 

Музикантите не възнамеряват преди концерта си да пият мартини, въпреки асоциацията с тяхното име, а ще пробват българско червено вино от известна изба.

Pink Martini пристигат във вторник, ден преди концерта си на 21 октомври в зала 1 на НДК. "Нямаме търпение за срещата си с българската публика", казва лидерът на групата Томас Лодърдейл.

Към „великолепната дванайсеторка“ на Pink Martini на концeрта у нас се присъединяват български симфоничен оркестър и тромпета  на  Мишо Йосифов.

Концертът се организира от продуценска компания „БГ Саунд Стейдж“ , а билетите са в продажба в Билетния център на НДК и в системата на Ивентим.