Дванадесет безспорни таланти ще атакуват финалите на "Гласът на България", водени от своите треньори. Имената на всички вече са ясни, а в предстоящите концерти на живо зрителите ще решат кой ще спечели музикалното шоу и голямата награда от 50 хиляди лева.

Михаела Филева ще гони победата с вокално безупречната Елена и с две момчета с китари - Илин, който се осмели да застане под прожекторите, въпреки че страда от витилиго и Свет, чиято любов към музиката се оказа по-силна от страстта му към футбола. Тримата ще срещнат сериозна конкуренция в лицето на талантите от тима на Иван Лечев, който два пъти е печелил "Гласът на България" и се готви за нов удар. В арсенала му от музикални оръжия влизат темпераментната македонка Калина, художникът-рокаждия Георги и опитният Пламен.

Снимка: bTV

Две момичета и едно момче са надеждите на Камелия за първото място - синеоката бургазлийка Кристина, пловдивската фурия Керана и варненецът с атрактивен мустак Христо.

Снимка: bTV

Графа, от своя страна, продължава напред с почитателя на твърдия саунд Иван, ромската перла Йоана и беквокалиста на Лили Иванова - Александър.

Снимка: bTV

За първи път в шоуто зрителите имат право на кражба - с вота си на https://glasat.btv.bg/ те могат да върнат един от двайсетте отпаднали участници от нокаутите обратно на сцената на "Гласът на България". Гласуването започна и ще продължи 24 часа.