Предизвикателства за висшата лига - как може да се "самозабавляват" артистите 5 поредни дни вкъщи. Няма грижи, защото точно това чакаме! 

DIR.BG отправя предизвикателства към българските артисти. В зоната "Време за мен" някои от най-забавните, артистични и интересни популярни личности ще разказват как прекарват дните и нощите добре със себе си.

Очакваме от тях бъдат все така отворени към почитателите си, които искат да надникнат в ежедневието им, в разберат повече за техните навици и да се докоснат до емоциите им.

Следващият осмелил се да приеме нашата провокация е едно момиче от видеоклиповете и наше любимо градско създание - Естер Ривера.

Тя е с кубинска кръв и е от онези забележителни момичета в музикалните видеоклипове, които няма как да не ви направят впечатление. Всъщност самата Естер има и записано парче, в което пее, но все още е за ушите само на отбрани.

Естер и нейното алтер его в поредния видеоклип

Снимка: Личен архив

Освен, че е мама на Сами, голямата страст на Естер е дизайнерството. Скоро се очаква на пазара да се появи и първата ѝ колекция, подготвена и шита собственоръчно и лично от Ривера.

Естер с модела Естер Чардаклиева

Снимка: Личен архив

Още снимки вижте тук >>

Върви ни да се срещаме по празниците, когато най-щастлив е малкият ѝ син Сами. Последният път вдигнахме търговския център на главата си, защото палавникът нямаше търпение за подаръци.

Фотограф: Георги Казаков за #URBN.dir.bg

А сега се срещаме с Естер в домашна обстановка - тя е по сатенен халат и се представя блестящо като атрактивна домакиня. И тъй като не е от момичетата, които само приказват, започваме "гостуването" направо от десерта!