Би Би Си първи пусна сингъла "Hello", а видеото към него в YouTube започна мълниеносно да се споделя в социалните мрежи.

Вижте видеото >>
Снимки на Адел >>

Черно-белият клип е заснет в Монреал. Режисьорът на видеото Kсавиер Долан е накарал певицата да играе, докато плаче, което я карало да се чувства горда.

"Това беше съвсем ново и емоционално преживяване за мен", разказа Адел.

Тя ще издаде новия си албум "25" с 11 песни на 20 ноември, предаде Асошиейтед прес. Той вече обърка плановете на известни изпълнители. През 2011 година Адел издаде "21", който е най-продаваният албум на хилядолетието във Великобритания. Първият й албум е "19". Тя кръщава албумите си на годините, на които е, когато прави и записва песните.

"25 е за това как разбрах коя съм станала, без да осъзная. Съжалявам, че ми отне толкова време, но нали знаете, животът си върви", казва 27-годишната Адел в официално изявление.

Тя добавя, че предишният й албум е албум на раздялата, а този - на помирението с нея самата.

"Със загубеното време, с всичко, което направих и което не направих", обяснява още певицата.

Адел бе поставена в топ 10 на класация на най-великите поп изпълнители на всички времена. Тя има няколко отличия "Грами" и един "Оскар". В края на миналата година Адел опроверга слух, че се е разделила с партньора си Саймън Конеки, управител на благотворителна фондация. Двамата имат син Анджело.