Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп - Руди Джулиани, е показан в компрометираща ситуация в хотелска стая с млада жена, представила се като телевизионна журналистка. Макар да става дума за сцена от новия филм на Саша Барон Коен, продължение на "Борат", юристът изобщо не бил наясно, че го снимат.

Действието се развива в хотелска стая в Ню Йорк през месец юли т.г. Ролята на журналистката е изиграла 24-годишната българска актриса Мария Бакалова. В продължението на хитовата комедия тя се превъплъщва в дъщерята на Борат, а наскоро направи фурор във вечерното шоу на Джими Кимъл, карайки водещия да свали в ефир панталоните си.

Вижте снимки >>

Джулиани се е обадил на полицията, след като разбрал, че всичко е постановка. Във въпросната сцена има момент, в който бившият кмет на Ню Йорк лежи на легло, запасвайки своята риза под колана си, докато младата жена се намира наблизо.

Личният адвокат на Тръмп отишъл в хотела, смятайки, че ще даде интервю за мерките, вземани от федералното правителство срещу коронавируса. Младата жена флиртува с него и го кани в спалнята си, където са разположени скрити камери. Джулиани поискал телефона и адреса ѝ, отбелязва в. "Daily Telegraph".

Легналият на леглото Руди Джулиани си запасва ризата в панталоните

Снимка: Стопкадър YouTube / Amazon Prime Video

Бившият нюйоркски кмет лежи на легло и запасва ризата си, след като актрисата е помогнала да си свали микрофона. В момента, когато ръката му е в панталоните, Барон Коен се втурва стаята и му крещи:

"Тя е прекалено млада за теб, на 15 е!"

Бакалова играе 15-годишната дъщеря на Борат. До сцената в хотелската стая обаче няма никакви признаци, че тя е непълнолетна, отбелязва БТА.

В седмичното си радиопредаване по UABC вчера Джулиани нарече заснетата сцена "поръчков удар" и подчерта, че само е загащвал ризата си. Той добави, че е разбрал, че е попаднал в капан, когато жената го попитала дали иска масаж.

"В нито един момент преди, по време на или след интервюто не съм се държал неуместно", подчерта адвокатът на Тръмп в Twitter. "Ако Саша Барон Коен намеква за друго, той е хладнокръвен лъжец".

Джулиани се обадил на полицията след тази среща, но няма данни за започнато разследване. Той е говорил за случая и пред в. "New York Post", но не споменава частта със спалнята.

Актрисата Бакалова, която е на 24 години според данните за нея в базата IMDb, е родена в България. Досега тя е неизвестна за американската аудитория. Снимала се е в български филми като "Трансгресия" (2017 г.) на режисьора Валентин Тодоров, "Бащата" на Петър Вълчанов и Кристина Грозева, спечелил голямата награда на кинофестивала в Карлови вари миналата година.

Снимка: Официален профил в Instagram

Ако на актрисата ѝ липсва опит, тя компенсира с изумителна воля, отбелязва "Vanity Fair". От първата сцена в "Борат-2", в която Тутар гледа филм за Мелания Тръмп и възхода ѝ от малка страна до Белия дом, Бакалова партнира с Коен равностойно. Тя е идеалното комично допълнение на веселия патологичен лъжец, отбелязва изданието. В една от сцените Бакалова гълта пластмасова фигурка на бебе от украсата на торта, след което заедно с Коен подлудява пастор-противник на абортите, докато се опитват да го накарат "да извади бебето".

Но и тази сцена бледнее в сравнение с последващите действия на Бакалова, пише изданието по повод сцената с компрометиращата среща с Джулиани. След като го лъже, че е журналист, облечена в тоалет, достоен за водеща на "Fox News", Бакалова кани адвоката на Тръмп в хотелска стая, флиртува с него и успява да го накара да каже, че коронавирусът е "произведен в Китай".

В една от последните сцени на филма Коен прегръща Бакалова и ѝ казва:

"Ти си невероятна", което според списанието е единственият случай, в който той излиза от екранния си образ.