Ъшър използва по-ранно участие като подготовка за шоуто си на "Super Bowl" през 2024 г., съобщи БТА, позовавайки се на информация от АФП. Изпълнителят призовава и за скрининг за диабет. Носителят на награда "Грами" каза, че използва съвместното си участие с фронтмена на "Black Eyed Peas" will.i.am през 2011 г. като подготовка. Ъшър ще пее в шоуто на полувремето на стадион "Allegiant" в Лас Вегас на 11 февруари 2024 г. В същия ден ще излезе и деветият му студиен албум "Coming Home".

"Имах шанс да видя какво е усещането", каза Ъшър пред АФП. Първото участие на изпълнителя в шоуто на "Super Bowl" бе в Арлингтън, Тексас, и продължи по-малко от 2 минути. Моментът обаче му е дал представа за това какво представлява едно шоу, изнесено за толкова кратко време.

Вижте снимки на Ъшър >>

Иначе албумът на Ъшър - "Confessions", е сред най-продаваните за всички времена. Хитът "Yeah!" достигна до номер 1 в класациите. Сред другите му хитове са "Burn"", U Got It Bad", "U Remind Me", "You Make Me Wanna", "Love in the Club" - достатъчно "материал", който той може да използва за представянето си в шоуто. "Трудната част е да се отсее от голям каталог с песни, които феновете обичат", каза Ъшър.

Докато се подготвя за участието си, изпълнителят призовава за скрининг за диабет тип 1. Детето на Ъшър беше диагностицирано със заболяването на шестгодишна възраст през 2014 г. "Ако знаех за възможността за скрининг по-рано, щях да се чувствам по-добре. Има цял списък с неща, които човек трябва да направи - намиране на лекари, цялостна философия за това как трябва да се живее и да се следи нивото на кръвната захар. Това не е пътуване, което трябва да направи детето. Това е път пред цялото семейство."