Певицата Елена Цагрину, която ще представи Кипър на Евровизия 2021, изгледа за първи път видеото на българската песен за конкурса "Growing Up is Getting Old" по време на гостуването си в София. Реакцията на популярната кипърска певица беше уловена от камерите на БНТ.

Вижте реакцията на Елена от Кипър:

Елена не скри симпатиите си и сподели, че българската композиция в изпълнение на Виктория е една от най-емоционалните песни в тазгодишното издание на музикалната надпревара:

Елена Цагрину - представителката на Кипър на Евровизия 2021

Снимка: Eurovision

"Тази песен може да ме разплаче. Толкова е емоционална и истинска. Харесва ми изключително много. Просто е съвършена."

Представителката на Кипър, която ще участва с песента "El Diablo" на Евровизия 2021, гостува в София, за да запише своето резервно изпълнение за конкурса. То ще гарантира провеждането на надпреварата през месец май. В София своите изпълнения презаписаха още Виктория, Дестини от Малта, Стефания от Гърция и Наталия от Молдова, които също се довериха на българския екип.

Елена Цагрину - представителката на Кипър на Евровизия 2021

Снимка: Eurovision

Реакцията на Елена от Кипър не е първата, която добива популярност онлайн. Преди седмица беше публикувано видео, което събира едни от най-емоционалните реакции на "Growing Up is Getting Old".

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard - генерален спонсор на Евровизия България и с подкрепата на Министерство на туризма на Република България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.