Българската песен за Евровизия 2021 очарова участничката от Кипър

Тази песен може да ме разплаче. Толкова е емоционална и истинска, сподели Елена Цагрину

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската представителка звучи като някогашната изперкала исландска певица Бьорк, а песента е неподходяща за масов конкурс протичащ на ниво "келнери и таксиметрови шофьори от Западните Балкани". Евровизията не е място за психоанализи и решаване на психични проблеми. Както винаги българите искат да се наложат напук, само че както винаги, от това нищо няма да излезе.

Виктория е много добра певица според мен от това, което показа в музикалните реалитита преди. Стилът й в момента въобще не ми допада. Едни анемични песни, всички ми звучат еднакво и неразпознаваено... Но това е моето субективно мнение. На много хора очевидно много им допада този стил. Пожелавам й успехи все пак!

Тъпа певица,тъпа песен. Фригидна история

Все предварително са очаровани слушатели от други държави и най-различни особи, всички признават,че сме кандидати за първо място и накрая...................................................се класираме в трета глуха.

Малейй... Всички ахкат и се тръшкат !... А в Кипър и Молдова гледат как нашата се прехласва по техните песни ! А накрая.... - нали си знаете !

Крайно време е джипката на баце не само да вози, ами и да гори л- на!

И двете дядо Попе, ама еднократно.

Елена Цигариньо и тя кат наща на визия, ама по-долнопробна.

Kenn1111

Вси очароваме вси сме начело и накрая......кретаме накрая.тъпо е сами да се хвалим или да вземаме неща на сериозно което някой е казал от очтивост.

Наи-после някой е очарован от песента на България. Представете си, ТОВА е новина!