Автор, композитор, изпълнител, 27-годишната Барбара Прави е новата надежда на френския шансон.

Популярна с уникалния си талант да пише текстове, Барбара често участва в проекти на други артисти - Carla, Yannick Noah, Black M, Julie Zenatti, Terrenoire.

През февруари 2019, EP албумът ѝ "Come back for winter", който е музикално пътешествие през най-личните преживявания на Барбара, получава висока оценка от музикалните критици и хвърля светлина върху нейната личност и талант.

Песента "Voilà" е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на изпълнителката и билет за достъп до нейния свят. "Voilà" е със сурово звучене, демонстриращо пробивната сила на Barbara в тези трудни времена и оставящо слушателя с притаен дъх.

С "Voilà" Барбара Прави ще представи Франция на песенния конкурс Евровизия 2021, който ще се проведе на 22-ри май в Ротердам. Изпълнението ѝ бързо стана популярно в онлайн пространството, а песента е сред фаворитите на букмейкърите.

"Voilà" на Барбара Прави ще бъде 62-рата песен, която страната изпраща на конкурса. 27-годишната певица е от сръбски произход и стана популярна в родината си като автор на песента победител от Детската Евровизия 2020 "J"imagine".