Българските представители "Детска Евровизия 2021" Дени и Марти са вече в Париж, където на 19 декември ще се проведе големият финал на конкурса. Шоуто ще бъде излъчено на живо в ефира на БНТ 1 тази неделя от 17 часа. Първата репетиция на Дени и Марти на сцената ще е в сряда.

"Много съм щастлив, че сме в Париж. Вече се запознахме с децата, които ще представят Албания и Казахстан на конкурса.", споделя Мартин, а Денислава допълва: "Нямам търпение да се качим на сцената. Подготвили сме много изненади и ще сме благодарни да ни подкрепяте."

За първи път зрителите в България ще могат да гласуват за българските участници. Онлайн вотът започва в петък, 17 декември, на официалния сайт на конкурса junioreurovision.tv.

Денислава и Мартин са част от вокално студио "Сарандев" в Добрич и са едни от най-отличаването млади певци от града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на вокалния педагог Елена Карабельова.

Автори на музиката и на английската версия на текста на "The Voice of Love" ("Гласът на любовта") са Васил Гарванлиев, Давор Йордановдки и Весна Малинова от Северна Македония. Българската версия на песента е написана от Стан Стефанов.

19-ото издание на конкурса "Детска Евровизия" ще се проведе на 19-ти декември в Париж и в него ще участват 19 страни. Българското участие в конкурса се осъществява като партньорство между БНТ," Лигна Студиос" и подкрепата на Община Добрич.