Продуцентът Денис Ферер започва като диджей в Бронкс (Ню Йорк) още през '90-те, а с течение на времето става изключително популярен и създава своя собствен лейбъл Objektivity през 2006 г., който днес представя артисти като Martinez Brothers, Konstantin Sibold, Nasser Baker и други. През годините работи по свои авторски продукции и ремикси за Dido, Martin Solveig, Fish Go Deep, London Grammar и още много.

Той е един от пионерите на световната хаус сцена, номиниран за награда "Грами" и създател на десетки денс хитове като ''Hey Hey", ''Touched the Sky'' или ''Right Thing'". Тази събота, 16-и ноември, той пристига в София като гост на Еxe Club.

Освен че е участвал на най-големите световни фестивали като Tomorrowland, BPM Festival, Defected и Elrow, е пускал музика из цяла Европа, САЩ, Aвстралия, Aзия и Южна Америка.

Еxe Club продължават със серията си от събития на световноизвестни артисти и този сезон - само в рамките на една година в София бяха имена като Butch, Solardo, Matthias Tanzmann, John Acquaviva, Timo Maas.

Заедно с Денис Ферер, от българска страна зад пулта ще застанат Bagerziev и резидентката на Еxe Vanina.

Може дa станете част oт партито в Еxe тази събота, 16-и ноември, след 22:30 ч. на улица "Шипка" 6.

Билети се продават на място в Еxe Club в деня на събитието.

Повече информация можете да намерите на страницата на събитието във Фейсбук и на сайта на Exe Club.