Поредният епизод на любовното риалити "Ергенът" бе особено напрегнат.

Състезателката по плуване Габриела призна пред всички, че всъщност наистина си има приятел извън шоуто.

"Сестра ми Памела беше записана за предаването и нямаше как да я оставя. Направих го заради нея. Тя дойде с отворено сърце тук. Искаше моята подкрепа. Не е приятна ситуацията. Това беше благородна лъжа от моя страна. Сега всеки може да си коментира. Моля, без въпроси към мен и сестра ми", поясни Габриела. Тези нейни думи потвърдиха казаното от Виктория в предишния епизод, че Габи има приятел, който е футболист от "Лудогорец".

Припомняме, че след разкритието на мениджърката от БФС, в онлайн пространството се появиха коментари, че мъжът до плувкинята е Оливие Вердон, който също така й е помогнал да стартира бизнес.

След разобличената тайна на сестрите, Габи заяви, че не познава такъв човек, но, отново в интернет, се появиха снимки на тях двамата от откриването на OG Beauty Bar.

Източник: Facebook

След признанието, част от момичетата бяха благодарни за искреността й, но останалите бяха твърде убедени, че тя не заслужава да е в "Ергенът" и именно те са били лъгани в продължение на няколко седмици.

"Тя постъпва гадно с нас", сподели Надя по време на коктейла. "Не толерирам лъжите по никакъв начин", пък се изрази Милена.

По-късно вечерта пред ергена Алек Габриела сподели: "Има замисъл в цялото нещо. Не е случайно. Искахме да сме заедно, защото в живота сме имали ситуации, когато някой се запознава първо с мен, после с нея. Разбира, че е моя сестра и няма да я опознае по-добре, а това може да е била любовта на живота му. Искахме реално да видим към коя ще имаш интерес". Това контрастира с нейното признание по време на кастинга: "Имам само една връзка, едно истинско влюбване. Той беше футболист. От почти 3 години съм без връзка".

Вижте снимки от снощния епизод >> 

От своя страна Алек коментира, че Габи "говори пълни глупости, на които и самата тя не си вярва." След признанието той сподели, че никога не му е било по-неудобно от поведението на друг човек, а последните му думи към двете сестри, преди да ги отпрати завинаги от имението, бяха: "Благодаря ви много за искреността!" 

В интервю за "Преди обед" Габи отново защити себе си и сестра си, като обясни, че наистина не е имала приятел от 2021 г. Той се появил шест дни преди двете да влязат в "Ергенът". "Чудех се как да реагирам, след като това стана. Нашето не беше сериозно в началото и просто реших да подкрепя сестра ми", заяви Габриела. По нейни думи постъпката й била абсолютно добронамерена, тъй като се надявала, че Пам ще намери любовта в очите на Алек, който е "неин тип". 

Тя приключи темата за мъжа до нея, като се извини в ефир на Оливие Вердон и семейството му, като заяви, че познава жена му и с него имат само "бизнес отношения". Габи не скри, че след излизането на епизода двете със сестра й получавали множество хейт коментари. Едни заради постъпката й, други заради връзката й с обвързан тип. А на въпрос от миналогодишната участника в "Ергенът" - Пам Велидис, дали други момичета крият по-лоши неща в имението, Габи потвърди, че не единствено тя е влязла с толкова голяма тайна.