Неочаквано в "Ергенът": Габриела призна за гаджето, Алек отпрати нея и сестра й

Бившата плувкиня се извини на футболиста Оливие Вердон и семейството му, че бяха забъркани в скандала

Обратно в новината

Коментари - Неочаквано в "Ергенът": Габриела призна за гаджето, Алек отпрати нея и сестра й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ярко се усеща липсата на топ лайф-стайл "журналиста" Стелиян Стоименов. Къде изчезна този човек? Неговите високопарни, многословни отазявания на " Ергенът" сами по себе си пораждаха и повече коментари тук. Сега постните препечатки от официални източници като Медиа груп и Фейсбук страницата на шоуто предизвикват само вял интерес . Иначе участничките в него са точно представителна извадка на съвременните български жени и продуцентите са си свършили добре работата по осугуряването на това , което се продава- хляб и зрелища.

направо ме заболя главата… и лъжи, лъжи на килограм… Това семейство нейното.. имам чувството че всички са с някакви тежки психологически проблеми..

О......л и на двете и тогава да им бие шута ,нали това са търсили

Много прости тия. Едната не млъква, но само повтаря едно и също. Другата мълчи и гледа тъпо. Надули джуки, да се чудиш на 22 ли са, на 52 ли са. Бизнес щяли да правят, говорят все едно верига 5 звездни хотели ще отварят.

И двете са истински кифли. Липсата на баща се вижда от самолет. Едва ли има истински мъж който може да ги изтърпи тези простакеси.

тва придаване е безумно

... има фитболна драма