Емануела определено не остави добри чувства у зрителите на Dancing Stars, които изпълниха социалните мрежи със злостни коментари по неин адрес, породени от последните й думи в шоуто.

Снощи, след не особено добро представяне на сцената, фолк певицата и партньорът й Калоян получиха най-нисък вот от жури и фенове и това наложи елиминирането им от денс надпреварата.

Хващайки микрофона, за да се сбогува обаче, тя заяви: "Не трябваше да си сменям партньора. Ванка, ти си топ". Думите й определено предизвикаха дискомфорт в Калоян, който зае мястото на колегата си, след изненадващата и все още необяснима рокада.

Откровението й обаче не остави зрителите равнодушни и те изпълниха профилите на Dancing Stars с коментари, в които не спират да критикуват фолк певицата.

"Тя е единствената, която си смени партньора. Първо обиждаше единият, сега другия. На нея цял живот някой й е виновен за нещо"; "Как можа така грубо да обиди партньора си", са само малка част от критиките към певицата.

Някои от зрителите отбелязаха, че по време на сбогуването си, повечето участници първо отидоха при Калоян, а не при Емануела. Въпреки неочакваната си раздяла с първия си денс партньор Иван, той все пак отиде да я прегърне на сбогуване.