След като през септември АББА обявиха голямото си завръщане, малко преди премиерата на предстоящия им албум, шведската легендарна четворка представи трети сингъл от него, озаглавен "Just A Notion".

"Когато влезете в Уикипедия ще прочетете, че тази песен е записана още през септември 1978 г., което всъщност е точно така. "Just A Notion" е създадена в периода между албумите "ABBA Тhe Album" и "Voulez-Vous". Сингълът трябваше стане част от последния ни албум, ако не бяхме решили да се откажем от него. Защо се отказахме? Поглеждайки назад, нямам представа. "Just A Notion" е страхотна песен с още по-страхотни вокали. Преди години изпълнихме парчето пред голям френски музикален издател и още няколко наши доверени хора и доколкото си спомням, всички много го харесаха. Защо обаче не сме я включили в албума тогава, е мистерия", споделя Бьорн.

"Сега Бени записа нов инструментал, към който добави барабани и китари, но запази вокалите от 1978 г. Това абсолютно отговаря на плана за концерта "ABBA Voyage" през 2022. На сцената ще има група, която ще свири на живо, но вокалите ще са от оригиналните ни записи". "Just A Notion" е песен за щастието, която се надяваме да успее да ви развесели и в най-тежките моменти", казват от АББА.

Снимка: Ludwig Andersson

Миналия месец четиримата членове на групата - Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрид обявиха, за радост на феновете си по целия свят, че след близо 40 години, се завръщат с нов албум и с революционен концерт, който ще се проведе в специално изградената "ABBA Arena" в Олимпийския парк на Кралица Елизабет в Лондон.

След като билетите бяха мигновено изчерпани, стана ясно, че на 3-ти ноември, сряда, ще стартира допълнителна продажба.

Снимка: АBBA Voyage

Поръчай албума

"ABBA Arena" ще отвори врати на 27 май 2022 г., където най-големите хитове на ABBA ще бъдат изпълнени не от самата група, а от техните 3D холограми. Албумът е достъпен за предварителна поръчка в онлайн магазина на MusicMall.bg.

Билети за концерта "ABBA Voyage" ще намерите на abbavoyage.com.