Италианската актриса Моника Белучи е еталон за красота по цял свят. Кой би предложил, че има жена, която би се дразнила, ако я сравняват с нея? Да, има такава, при това също е актриса.

Вижте снимки >>

Снимка: Instagram

Става дума за турската звезда Фахрие Евджен, която българските любители на сериали познават от "Листопад" и "Чучулигата", пишат от "Дарик". Красивата брюнетка е наричана турската Моника Белучи, а тя самата не крие раздразнението си от това.

"Като се погледна в огледалото не виждам някаква поразителна прилика. Дразня се, когато ме наричат така. Излиза, че тя е идол, а аз нейно бледо копие", сподели веднъж в интервю Фахрие.

Снимка: Instagram

Актрисата е родена в Германия. Учила е социология в университета "Хайнрих Хайне" в Дюселдорф, но прекъсва и се премества с майка си в Истанбул. Фахрие знае турски, английски, немски и испански.

Участва с малки роли в редица филми, докато дойде големият успех със сериала "Листопад". Любопитното е, че участва и в италиано-турска продукция съвместно със световната звезда Клаудия Кардинале.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Иначе най-запомняща се роля в живота й е тази от сериала "Чучулигата", която я среща с половинката ѝ в живота - Бурак Йозчивит. През 2016 г. той и предлага брак, а година по-късно официално си казват "да".