Ето я турската Моника Белучи (снимки)

Фахрие Евджен се дразни, когато я сравняват с италианската актриса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за сравнение ? Когато се говори за тип красота , не може да има място за сравнение . Красотата не е в правилните черти, а в излъчването. А при тези две лица няма място за сравнение. Белучи има магическа харизма, съчетана от сексапил , страст, чар, божествено обаяние, ... ! А от това няма и помен в кадъната. Глупава шега ли е това ? Фахрие е едно обикновено лице, с напълно посредствена и никомъ забележима външност.

Ще й се! Няма и помен от чувственото излъчване на Белучи. Хубавка е като за Турция, но ще си остане първа на село.

Девойката е много- красива,независимо на кого прилича.Драги БГ коментатори,много сте противни и не се сърдете,че Ви наричат селяндури.Сега очаквам минуси и така ще потвърдите моето твърдение.Защо обиждате,след като не обичате да бъдете наричани с разни епитети?

Белучи има красота на богиня! Тази по скоро прилича на обикновенна анадолска работничка

Кадъната е доста по добра

Доста бледо копие , даже !

но е мнооого далече от Белучи!

ей, аркадашлар, какво е на Ферхундето, бе. Много си е таман. Чок гюзел. Много красота. Много си уйдурдисана. Анадънму? Какво не и ви харсева/ Все да е терсене. Аман от гевезета в тоз сайт. Пишман напраихти народа тука.

Ма “ино към ино е”. Толкова прилича на Моника, колкото магнолиите на Боко на копър...

И сигурно е поредния КЬСОКРАК турски миндил висок 1,50м с вдигнати рьце

1.70. Добра е кадъната.

За майка си ли говориш?

На снимката прилича и на Анджелина Джоли, но в "Листопад" няма нищо общо и с двете.

Глезена е як :)

Почти никаква прилика не виждам с Моника Белучи, освен прическата. Моника - баш мити напращяла брюнетка два метра, вече на възраст, подпухнала, а това е младо, русо, нежно момиче. Реално на Фахрие мъжът й повече прилича на Моника Белучи и като ръст и като боя, пък и веждите му са оформени като нейните. Шегата настраха - като се абстрахираме от веждите му - рядко красив мъж има Фахрието!

Не е руса, нито светлоока, родена е и е живяла в Германия, но след като разбрала, че там няма такива перспективи, каквито ѝ предлагат в Турция, се върнала в родината. Играе и в новата версия на "Чучулигата", който поради липса на интерес е набързо преустановен. Има много бенки, които или с прикрити с грим, или ги е отстранила. В "Листопад", поне докато гледах другите ѝ сестри са по-хубави, въпреки че тя е по-млада от тях.

Доста е грозна горката. Личат груби азиатски черти под макияжа.

Да ти имах представата за груби азиатски черти, тц-тц-тц!

Абе отворко, много бих искал да видя реалната жена до теб! И после пак да го кажеш това същото. Разбирам, че всеки е с вкуса си, като е казало кученцето и си облизало дупенцето...... Ама твоя вкус.....

Без фотошоп е нищо особено.

Даже е дебела в смисъл , набира, широка , огромна я ръцете и раменете

Да отбележа очевидното. Хубаво момиче, ама доста далеч от оригинала.

Да си вярва на фотошопа ...много от снимките манипулирала успешно, ама другите я издават...

Много красива актриса, рядко срещана красота.

Нашите Моники и Николети да гледат.... Кво правят ханъмите като не са с манта и кърпа на главата...

Няма ни най-малка прилика с Моника Белучи!

Очевидни италиански гени.

Момичето е нежно, светлооко, с бяла кожа?!! Какво общо има с италианките? На хубава българка прилича. Но то на Балканите 80% от населението е местно, традиционно, така че ... Колкото и да са ръсили гени тюрките, като са се довлекли по тези земи, местното население все пак е било доминиращо числено.

Нито е светлоока,нито е с бяла кожа, нито е нежна. Черноока,матова,с черна като гарван коса,груби крака и ръце. Азиатски черти,нищо нито балканско, нито италианско. Но е знойна турска красавица с прекрасен съпруг. Нека са щастливи

еми бледо копие е...

Убана е ма дали го взима у Вануса?

В Корана пишело, че отпред било за разплод, а отзад за удоволствия... не съм го чел, само подочух..

Нашите прости комплексари с малките самолетчета пак измучаха нещо. Но пък ако не изпльокат някоя простотия как хората ще разберат, че са от най-бедната нация, известна със страхливостта и злобата си.

"Голям залък лапни, голяма дума не казвай !"

ХАРЕМИТЕ ,ПЪЛНИ С ЕВРОПЕЙКИ , ВЕЧЕ ДАВАТ СВОИТЕ ПЛОДОВЕ ....!

Отдавна са дали своите плодове харемите. Шест столетия са се събирали най красивите жени- черказки,