Фарел Уилямс се отправи към Хонконг за второто си ревю за "Louis Vuitton", представяйки последните модели мъжки облекла на марката на подиум с нощен изглед към пристанището, предават БТА и "Reuters".

Събитието привлече тълпи от хора на Виктория Доксайд - крайбрежната алея, разположена край обширен комплекс от търговски центрове, изложбени зали и хотели, построен от Ейдриън Ченг, потомък на един от най-големите строителни предприемачи в Хонконг. Ревюто се проведе в момент, когато туристическият поток в региона се възобновява след пандемията от COVID-19, а Хонконг се опитва да възвърне блясъка си, след като продължителните периоди на затваряне на магазините намалиха продажбите на дребно.

Луксозните марки се насочват към Азия и особено към Китай, който е ключов пазар за индустрията, докато растящата инфлация намалява апетита за елитна мода в САЩ и Европа. Фенове, някои от които на лодки, се събраха преди събитието, за да видят знаменитости като китайския актьор Дилън Уанг и хонконгската момчешка група "Мирър", докато наблизо плаваше традиционна дървена лодка, чиито платна бяха осветени с монограми на "Louis Vuitton".

Старт на шоуто дадоха свирачи на укулеле, които изпълниха музика, композирана от Фарел Уилямс, американския рапър Суа Ли и пуерториканския регетон певец Раул Алехандро. Моделите дефилираха с непринудени, прилепнали по тялото визии, напомнящи за моряшки униформи, безгрижни хавайски ризи и якета с открояващи се мотиви на раковини.

Петдесетгодишният Фарел Уилямс организира първото си дефиле за марката през юни по време на Седмицата на модата в Париж на прочутия мост Пон Ньоф пред 1750 гости. Сред тях бяха Риана, Бионсе, Джей-Зи, Зендая, баскетболната звезда Леброн Джеймс, пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън, актьорът Омар Сай, футболистът Пол Погба.