Кухнята на Hell's Kitchen за малко не стана бойна арена, след невинна шега от страна на един от готвачите с участника от "Игри на волята" Гатьо.

Бившият командос беше напът физически да се саморазправи с младия хоби готвач Керан, завършил класически балет в Националното училище за танцови изкуства, след като той го нарече "амазонка". Определението явно върна Гатьо към неприятния спомен от участието му в екстремното риалити, когато беше откраднат от мъжкото племе на Гладиаторите и стана част от групата на жените.

Бившият командос не прие с усмивка шегата на младия кулинар, а гневно и заплашително тръгна да му търси сметка за думите. Това наложи намесата не само на част от съотборниците на младия Керан, но и на самия шеф Ангелов, който успя да успокои изнервения участник от отбора на "Златните".

Вечерта се оказа тегава за Гатьо, тъй като и поднесеният от него сутляш дори не беше опитан от шеф Ангелов, който многократно е заявявал, че това е едно от ястията, които мрази.

Междувременно женският отбор в Hell's Kitchen се провали в двубоя си срещу мъжете и това наложи те цяла седмица да живеят в лишения.