Събитията в "Survivor: Скритият идол" се развиват с главоломна скорост. Броени дни след като стартира, екстремното риалити остана с един участник по-малко.

Пръв от най-голямото телевизионно приключение отпадна вчера  Пейо Георгиев от племето "Ифугао". Хотелиерът си тръгна от Филипините, след като загуби решителния дуел срещу бизнес психолога Ивана Микова. "Не съжалявам за нищо", заяви той, въпреки че напусна играта още преди тя да е навлязла в решителния си етап. Първите реакции на Пейо след загубата бяха уловени от Ваня Джаферович - автор и водещ на дигиталните епизоди, които ще се излъчват от четвъртък до неделя на https://survivor.btv.bg/.

Племето Ифугао

Снимка: bTV

След като бяха изпратени на Острова на изкуплението и преживяха мъчителни мигове на изолация и самота, Пейо и Ивана от "Ифугао" се изправиха един срещу друг, за да покажат кой е по-ловък и съобразителен. Двамата трябваше да построят кула от дървени елементи. Хотелиерът обаче силно се затрудни от тази задача, отказа се още в началото и напусна предаването завинаги. Въпреки че победи, Ивана ще продължи да живее в изгнание на Острова на изкуплението.

Дуелът

Снимка: bTV

Междувременно разцеплението между племената се задълбочава. "Бонток" продължава категорично да води във всички игри, включително в най-тежките и изтощителните. Като награда за волята, силата и упоритостта си, неговите представители получиха повече храна и риболовни принадлежности, с които да улеснят живота си на самотния филипински остров. Липсата на провизии пък засили стреса в "Ифугао" и конфронтира по-темпераментните участници.

Владо Карамазов и Пейо

Снимка: bTV

Допълнително напрежение донесе и първата среща в Колибата на преговорите, в която се срещнаха посланици на враждуващите племена. Притиснати от времето, представителите на "Ифугао" и "Бонток" взеха съдбоносно решение, което ще повлияе хода на играта.