Изключително настървена игра, остри закачки между капитаните, истории за зодии и шоколадови яйца, игра по интуиция и отлично настроение ще забавляват зрителите на "Аз обичам България" - тази вечер (петък) от 20:00 ч. по bTV. В новия епизод един срещу друг ще се изправят отборите на САШО КАДИЕВ, в чийто състав ще блеснат авторката на романа "Образцов дом" - Ваня Щерева и пианистът Евгени Генчев, известен и като "ерген № 2". Срещу тях достойно ще се опълчи отборът на КАМЕН АЛИПИЕВ - КЕДЪРА с младата и талантлива певица Симона Петрова - Mona в състава си, която получи "Златен бутон" в последния сезон на "България търси талант" и победителя от "Фермата 9" - футболистът Костадин Велков - Коко.

Тази цветна, весела, талантлива, начетена и доста знаеща компания, жадна за победа и най-вече за забавление, ще се бори до край за емблематичната и българска награда - пълна щайга с ароматни, червени ябълки. Кой ще жонглира с тях на финала, в чия полза ще "проработи магията" в играта и кой от участниците тази вечер ще се окаже с най-силна интуиция - зрителите ще разберат само след броени часове.

"Как може да задавате футболен въпрос на пианист?", ще се възмути на висок глас Сашо Кадиев, а Кедъра ще се похвали с трима представители на зодия Овен в своя отбор. Коя ще се окаже любимата цифра на Кадиев и Евгени Генчев, и колко добре се справя Ваня Щерева в музикалните загадки, ще стане ясно довечера.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

"Ако не ти харесва тук - намери си друго предаване!", ще заплаши един от капитаните водещата Алекс Сърчаджиева, а непрестанното прехвърчане на искри между тях в епизода ще я накара буквално да се оттегли в публиката, докато емоциите на терена се успокоят.

Източник: bTV Media Group

Кой отбор е по-бърз, кой рисува по-добре, кой ще спечели 50 точки в "колелото на съдбата" и ще отгатнат ли участниците вдъхновяващия гост в "Героите сред нас" - гледайте тази вечер в "Аз обичам България" от 20:00 ч. по bTV.

Източник: bTV Media Group