Вчера бе финалът на шоуто "България търси талант", като победителят в него се оказа имитаторът Андриян Асенов.

Специални гости на големия финал бяха Графа и "Златните момичета" на България. Точно гостуването на "Златните момичета" обаче се превърна в повод за гнева на президента на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, която "избухна" с остър пост във Facebook срещу единия от водещите на шоуто - Даниел Петканов.

Причината бе държанието на "Лудия водещ" на сцената след вдъхновяващото изпълнение на "Златните момичета". Петканов направи опит да разсмее присъстващите с виц за мутри и гимнастички. В отговор на нелепата му шега, по-късно Илиана Раева написа:

"Мило момче!

Когато до теб застанат СПОРТИСТИ и ЛИЧНОСТИ от СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА - "златните момичета" на България, до каквито се съмнявам, че някога си се докосвал, не се прави на "велик водещ" и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!

Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдо-звездите превзели БГ-телевизиите!

Силно се надявам изръсената глупост да не е била сценарий на продуцентите, а нескопосан опит на водещия да каже нещо, с което да предизвика интерес. Уви..."