Иво Аръков, когото зрителите познават от българските сериали на bTV "Скъпи наследници", "Фамилията", както и от седмичното предаване "Мармалад", играе заедно с голямата знаменитост на турското кино Къванч Татлъту в новия сериал "Ирония на съдбата" (Crash).

Вижте снимки на Иво и Къванч >>

"Получих предложението благодарение на прекрасното ми партньорство с bTV и нямам търпение да се включва и в други подобни проекти. Турските продукции са много мащабни, при тях се работи със замах и с голяма свобода. Срещнах страхотни професионалисти, а Къванч Татлъту е изключително талантлив и добър човек, с когото станахме приятели", коментира Иво Аръков.

Сериалът "Ирония на съдбата" е криминална драма, в която героят на Къванч Татлъту е полицай, решен да се справи с лошите. По пътя към целта той се сблъсква с руски мафиот, в когото се превъплъщава Иво Аръков. Първоначално плановете на продуцентите са да ангажират Аръков с малка роля, но след първите снимки и силното одобрение на екипа тя става по-голяма. В Истанбул го очакват още изненади - той получава сценариите едва на сутринта на всеки снимачен ден, но въпреки това се справя отлично, включително с репликите на турски език.